Prečo ešte nespíte?

katalinka

bingham ja nemám čas a asi ani chuť riešiť to čo budem jesť...robím tak ako cítim...niekto povie sacharidová samovražda a čo mám robiť?
cítim to tak.

lleilla

ojka,som sa zasmiala,ze prazdniny,to budem doma zavreta v izbe zahrabana v knihach-to je u mna preventivne byt doma,lebo isto budem stresovat,uz sa poznam zial -ahoj bingham

ojka

lleilla, ja som si urobila pred vianocami 2 skušky, a najbližšiu mám 13, potom 15 a potom 19, čiže v priebehu týždna tri skušky, tak mi to dáva zabrať, ale potom by som mala mať už voľno (:
teeeeda, na mesiac domov? tomu sa hovorí druhé prazdniny (: ja som praveže radšej šla už tento týžden na internát, lebo tu sa mi lepšie učí (:

bingham

no....tak sa musis rozhodnut...., ale ta 90..neni najlepsie riesenie...o tom som ti uz pisal....a ano cital som.....

lleilla

tak ja som sem obcas nakukla,ale nepisala,take male spehovanie raz za cas :o)-mne skuskove zacina o 2 tyzdne,ale mam pribezne este aj skusky,najblizsie v utorok,potom by som chcela ist na necely mesiac domov,ucit sa na jednu skusku,ktorej sa bojim ako cert svatenej vody,ci ako sa to hovori,takze asi zas zatrhnem net na ten cas :o) a co ty ojka?Ako sa dari tebe,aj ostatnym?