Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ok katalinka :)))
bingham ja nemám čas a asi ani chuť riešiť to čo budem jesť...robím tak ako cítim...niekto povie sacharidová samovražda a čo mám robiť?
cítim to tak.
zdar leilla....myska hryzka :P
lleilla, ja som si urobila pred vianocami 2 skušky, a najbližšiu mám 13, potom 15 a potom 19, čiže v priebehu týždna tri skušky, tak mi to dáva zabrať, ale potom by som mala mať už voľno (:
teeeeda, na mesiac domov? tomu sa hovorí druhé prazdniny (: ja som praveže radšej šla už tento týžden na internát, lebo tu sa mi lepšie učí (:
no....tak sa musis rozhodnut...., ale ta 90..neni najlepsie riesenie...o tom som ti uz pisal....a ano cital som.....
ľudia a čo toľko študírujete, priznáte sa ?
lost ja neviem akú mám karmu...ale posielam ti čakry. nech sa to už nezopakuje:-))))
tak ja som sem obcas nakukla,ale nepisala,take male spehovanie raz za cas :o)-mne skuskove zacina o 2 tyzdne,ale mam pribezne este aj skusky,najblizsie v utorok,potom by som chcela ist na necely mesiac domov,ucit sa na jednu skusku,ktorej sa bojim ako cert svatenej vody,ci ako sa to hovori,takze asi zas zatrhnem net na ten cas :o) a co ty ojka?Ako sa dari tebe,aj ostatnym?