Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zuzic, no ak môže byť bingham tata, tak datelinka v klude aj babička potom :D
datelinka:DD babina asi tazko:)
datelinka bude pisat knihy? :))
fiha... no ja budem tocit filmy..volaco by sme teda mohli spolu podniknut :D datelinka nespracujes mi nejaky scenar? :)
inko, mne sa ten jej príspevok tiež veľmi páči (: ja sa teším, ked ona raz niekedy nejaku knihu napíše (;
datelinka :D:D:D tvoj prispevok z 19 00 nema chybu :))) ty premostujes ako adela banasova...
este si nedostala ziadne ponuky na moderovanie? :)) teba by sa dobre pocuvalo :)) musim si to este raz precitat:)))
datelinka a pre mňa? (((-:O
pre teba tetuška, bingham, pre zuzič babička :-))
dakujem tetuska :P
sikovna mamicka sikovny syncek:)
a ako sme sa včera s dobrou vílou bavili, mladučký doktorko mi vraví, že mám vzácnu skupinu, že tú im najčastejšie treba. a ja mu na to - každá krv je vzácna :-))
taký bol hanblivý či čo. vraví mi, že ešte popočúvame srdiečko a ja už vyťahujem hore blúzku a on že nie, že to len zhora, tak som odtiahla náhrdelník, on si odtiahol trochu golier a bolo :-))) tak ma veru ešte nikto nepočúval :-) a zas som mala hádam najvyšší hemoglobín zo zúčastnených. som rada, každý si myslí, pri mojom zjave, že mi určite hcýbajú základné živiny, ale toľko zeleniny a ovocia málokto zje :-) aj učiteľka v škôlke vraví, že nikto neje zeleninové šaláty ako náš. ale zas kompóty, sladké nákypy, džemy a podobne, to vôbec neľúbi. jemu stačí, keď dvakrát do roka spravím lievance alebo palacinky, čisté, bez náplne :-)