Prečo ešte nespíte?

datelinka

forever young, I want to be forever young, do you really want to live forever, forever, and ever?
niee, elixír mladosti som ešte nevynašla, chýbajú mi nejaké prísady :-))

datelinka

my sme boli na zájazde vo francúzsku, keď som mala cca 22, všade do múzeí bol vstup do 18 rokov zadarmo, do 26 s isic so zľavou. mali sme tam aj 17- ročné dievčatá, tým pozerali do pasu, ši majú pod 18 a kamoška a ja? ani o nás nezavadili pohľadom :-))

ojka

nooo, tak ujo sa asi moc na tínedžera nepodobá (:
ja som sa teraz cez leto dobre nasmiala, ked som bola ocinovi víno kupovať, sa ma pokladnička tak šeptom opýtala, že či už mám 18 :D vraj mi tipuje 16 :D no ja som mala dosť....

datelinka

hej, ojka, také prirodzené a nenútené komplimenty mám najradšej :-))
ale keď som minule stretla svojho bývalého spolužiaka, tak som ho skoro nespoznala, taký ujo :-)))

ojka

datelinka, no kočka z teba, tak sa nečuduj, si ťa možno s nejakou "tíííínedžerkou" zmýlila (; však to je milé,...

datelinka

ojka, inko, pre vás som sesternica :-)
inko, ja už teraz úzkostlivo kontrolujem, či neťapnem vedľajší kláves svojimi labami :-))

datelinka

u nás v osade sú v mojom veku už naozaj babičky :-) ale dnes si ma sestrička premerala od hlavy po päty a milo sa usmiala - prvýkrát idete darovať? a ja skromne - nie, už mám 8 odberov. už ste boli? osem???