Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja som sa toho roku ešte nikde čvachtať nebola (: Inko, a ty si už bola? I keď stále sa teším peknému a príjemnému počasiu ((-:
krásny slnečný víkend vám ešte inak prajem ((-:
téma až na druhom liste? :D
heeej hou... bumbrláci čo robíte :) čvachtáte sa, pravda:)
hmm, a kolko mas celkoveho miesta na systemovom disku (tam kde mas windows instalovany, zvycajne "C")?
ono teoreticky by to malo byt jedno ze kolko a aky velky subor tam mas.. napr jasom mal niekedy plny disk a veci isli, i ked ich to moze spomalovat, to je asi pravda.. hlavne pozor ak to pojdes zalohovat, nech je USB v poriadku!! :) velmi casto sa tam moze stat ze sa USB disk zblbne a fotky su fuc...
Lost, este jedna otazka, presla som este vsetky subory, nasla som jeden (su to ale len fotky), ktory ma 9,44 GB, moze byt ze je to prilis vela? bola by moznost napr ta presunut to na USB-kluc a z PC odstranit? ci to je vtip, prepac mi fakt moje stupidne otazky, ale ja sa do toho nerozumiem absolutne
este raz dakujem
Lost, skusila som to a je to uplne to iste, cize stranky otvaram vo firefoxe, video bezi v google chrome...nic sa nezmenilo! :-//////
v akom inom prehliadaci?
Lost, aj ked deaktivujem, co sa len da, nic to nepomaha. NO nic, budem sa musiet asi na niekoho obratit, myslim realne tu, kto sa na to kukne osobne :-/////////, mam nervy z toho, fakt.