Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, no vraj mala tá profesorka pripravených viac verzií testu a že si mohli potom vybrať, ktorú chcú (: ale tiež si myslím, že by bolo lepšie, keby im to "za odmenu" rovno dala ...

[zruseny1]

ojka :))) noo chuda spoluziacka, snad aspon skusku spravi ako odmenu za tie nervy
Denz... ty ma citovo vydieras :D vraj tisicka.. no nemam to srdce teda..aaaaaach..no tak si tam este hod tie tri komenty
ale aj tak sa bojim ze to nezmazu..boze preco som bola taka debilna. radsej som to nemala najst... uz nikdy nebudem nic pisat pod vplyvom kofeinu :(

ojka

tu ojka, tu ojka (:
inko, ďakujem, som na ňu patrične hrdá...
inak, keď ste tu dnes kdesi spomínali tie zasnežení veci, tak ma napadla taká úsmevná vec. Spolužiačka sa mi dnes sťažovala, že kvoli tomu prišla o 30 min. neskôr na skúšku, celá vyklepaná, že či ju profesorka nevyhodí. No a čuduj sa svete, profesorka na skúšku meškala dalšie 2 hodiny (((-:

[zruseny1]

ojka... blahozelam k modrine :/
Denz si tu, ty potvora? odpisem ti sem, lebo v mandlliach uz nechcem
no nemusi ti to vobec vrtat v hlave a mozes aj kludne spat :)
kdezto jaaa...
ach panecky..svet je maly

ojka

nieee, ale dnes ked som lietala po kuchyni, tak som si nevšimla, že som zle zatvorila šporak a kapánek som si nohu o to šlahla (((-: ale tak volajme to modrina krásy (: tobre že teraz najbližšie nejdem k doktorkovi, ten by ma teda pochválil (-:O

datelinka

kde si sa capla? či máš také krehučké žilky, že sa stačí obtrieť v autobuse o niekoho a už modráš? :-))