Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham, už aj ty chrápeš?
však si nebudem písať sama so sebou, či mám? chcela som aj mandle dotiahnuť na tisícku, ale keď sú už všetci offf....
vzdy sem pridem ked uz vsetci spite.....a ze "nespaci" :P
tak dobruu teda ;)
aaa, inko, ani to som si nevšimla, že nám praješ dobrú. tak tebe kráááásne sny. ja mám zase "perný den" jako každej pátek.
paaaa
zahrešené slovo :-))) neboj, ani ja som si ho nevšimla a to ja som citlivá na vulgarizmy :-))
už sa teším, ako raz príde syn zo škôlky a povie kujvafix :-))
:-))) point of view ::-)))
huuups...som si nevsimla to zahresene slovo :D
snad nedostanem ban :))
idem ja uz do perin :) dobru noc
z podobneho sudku... iba s miernym rozdielom :D fuj ale mi trvalo kym som to nasla
Přijde ráno žena do práce a zasněně se chlubí kolegyním: "Tedy, holky, já jsem tak nádherně unavená, mi se po včerejším večeru ani nechtělo vstávat. Představte si, po tolika letech manželství, to tedy bylo....Nejdříve tříhodinová předehra, pak dvě hodiny krásného milování a pak si manžel se mnou ještě hodinu povídal......
Přijde ráno chlap do práce a říká kolegům:Kurva, chlapi, to byl zas včera den......nejdříve se mi tři hodiny nechtěl postavit, pak jsem se dvě hodiny nemohl udělat a nakonec jsem hodinu nemohl usnout......"
inko, pre ženy poučné - buď načas, alebo už vôbec.... radšej, ako pristihnúť chlapa takto :-D
:D:D no ale datelinka :D nemam slov
:))
taky realny vtip:)))