Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No ten zvyk :-D
CTRL pouzivam asi tak.. 50x denne, cize prsty boli uz vemi navyknute na to polohu :)
a teraz takto...
aj klavesnica ma inu tvrdost, ta T bola taka hladsia, no uvidim ako sa L zabehne :D
ale snad dobre, ina moznost aj tak nie je :)
k tym horuckam co mala Toshiba.. ked som ju mal len tak, bez prace procesor mal 60C, s trosou prace 70C, a tento ma 30C bez prace a s pracou 35C, tomu trosu nechapem ako sa mu to dari (i ked je tam jeden udaj o 10C vyssi, ale aj tak velmi fajn), ale je to perfektne :)
ale hlavne ze to funguje, ako tak funguje :D (nekvalitny zvukovku to ma, asi chybny kus, ach jo, natlacene USB pri sebe, co uz)
darika- aj nam tak odisiel pc....a len preto,ze sa nemal nikto k cinu a nevedel sa pozriet na dierku....myslim tym chladic.....bolo problem raz za tyzden povysavat otvor.
aj ta nasa sa v kuse chladi.Ale mala nedavno pliagu.Sme kupili novy a nakoniec sme pliagu zlikvidovali.Tak mame dva.Fuci,ale maka ako mladica.
A mne je jedno,kde co je alebo nie je.Hlavne,ze to ma pismenka a to mi staci. :-)
To skor vy chlapy vidite rozdiel
darika - no ona uz veeelmi huci a je horuca :D :D
ten mlady lenovo, lahodka :D
tiche to je, chladne to je (velmi efektivne vetranie), nemam tam uz ani tu mechanicku potvoru menom HDD...
avsak, co sa mi nepaci, je to taky dislektik :D
CTRL nema tam kde by mal mat, namiesto toho je FN tlacitko, zvyknut sa da, aaale potom neviem pouzivat ine notebooky :)
oukej Denz.
dole mala byt dochodkYna.No a nedavno som to spominala.
darika- :)
si zlata:))))
ja skusim zajtra strikovat,varit a tukat sem:))))
no co.......treba kracat s dobou:)))
darika....zajtra mi napis co si nakupila:).....ja ti napisem aky sal som ustrikoval:))) :P
lost,ved ked ti nevadi dochodkina...
mozes si nechat aj Toshibu.Na tej sedi stale moj manzel.A tiez je to uz babicka.
Denz
jasne,ze sa to da stihat.Ved ked si zena moze nehty pilnikovat popri tom,tak ty mozes dobat na nete.Ja sa nabuduce posnazim si popri tom skocit na nakup.:-)
čoro-moro, techtle-mechtle (;