Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka.......jasa,ze klavesnicu nie:))))
par pismenok by ti zrejme mohlo ujst:))))
ale na pc sa ti nema co stratit:)))
jedine ak by si ho vysavala vysavacom na listie OLO :DDD
Tam by sa snad zmestil aj kompletne :))))
ani nie, ale poznám jednu devu, a tá vysávala a nedopadlo to dobre, odletelo jej par vecičiek, ktoré nemali....
tak som radšej neriskovala, ja som ho dala do servisu, do 3 dní som ho mala doma a to aj to preto, lebo skor som si ho nemohla vyzdvihnuť. Keby už nebol v záručnej lehote, tak by som možno vysávala aj ja (((-:
tak zajtra mame jarne cistenie Mr.Vaia.Pan sa potesi,ked ho dam do svungu.
ojka.....v zaruke.....a po???:))
a problem zobrat hadicu od vysavaca a povysavat??:)
ojka....mam poccit,ze ty sa rada zoznamujes s opravarmi:))))
nooo, ešte tu je jedna možnosť, ale dosť nepravdepodobná, ak máte PC ešte v záruke, tak dať ho prečistiť (:
darika- no....to malo koho napadne........
A potom oprava za par tisic.
Povysavaj vsetky dierky na pocitaci a budes mat pokoj:)
Ani nechci vediet koko bordelu sa nahromadi za tyzden v pc.......
Potom sa to prehrieva a suciastky koncia.
darika - no uz som "v pocitacoch" takmer 11 rokov :-O
teda od deviatich..
ked som nemal nic ine na praci, resp nic ine ma nebavilo, pravdupovediac v inych veciach mam obe ruky lave :D
ale posledny rok-dva, mozno aj 3 roky uz nesledujem pocitace, ono sa to vyvija tak rychlo, ze by som nestihal a na nic dobre mi to v zivote nie je :)
takze uz stagnujem :)
no tak pani,to s tym vysavanim ma nenapadlo.A lost,ty si mesuge?ved ja viem kde su pismenka a ako sa otvaraju stranky.A ty si iny davac co mi tu pises za cisla a ...uz ani neviem.Ved rozumej,ja som zena.
Ale vysavat budeme.A sa nastvem a este to urobim aj teraz.
lost- aj mne asi tak po roku... a od vtedy sa u nas pravidelne vysavaju aj pc a notebooky:)
lepsie predchadzat problemu ako riesit problem:)