Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no mas pravdu:)
aj ja uz treti tyzden pouzivam kupene hranolky,ale nie preto,ze sa zamazem,ale ze tie normalne zemiaky v dnesnej dobe sa ani nedaju pouzit na hranolky.
Su totalne hnusne a makke.Len tie mrazene su chrumkave...aj ked nie az tak mi chutia.Vychodniarske zemiaky boli najchutnejsie ake som kedy jedol.:)
Ked ja tu robim hranolky len tie uz kupene.Vies preco?Tu su strasne spinave zemiaky,takze ma ide rozdrapit,ked ich mam ocistit.Mam taku special skrabku,ale uz po dvoch som spinava ako kominar.To nie zo zeminy...ja to nechapem.A u nas moc hranolky nejeme na obed.To mame zvyk odtialto.Hranoly robievame na veceru.
darika- nestras s reumou:)
mozno ich len casto pouzivas:P
mna tiez nejak zacali boliet ....no ale ani ich moc nepouzivam:)
jedine pri vareni a na klavesnici:)
ved si spravte hranolky aj:)))
a viem recept aby neboli tak skodlive...:)
ked ich narezes,nechas ich postat v slanej vode cca 30 minut:)
vraj az o 50 percent sa znizi skodlivost:)
Ved to,ze pyre sme mali uz 4 dni.Vcera robil obed ten pan,co byva s nami,tak on urobil s cibulkou a slaninkou.To milujem,ale nemozeme stale pyre,tak som dnes ryzu.Zajtra zase pyre. :-)
A ked je tak poriadne vyslahane.Jaaaj
Strasne ma bolia prsty,az mi v nich lame.To ja budem asi reumu mat za chvilku.Do prdele,vsetky mozne zle choroby co su,ja zdedila.
jednym prstom??:)
a ostatne si si odrezala???:)))
alebo su niekde inde zaneprazdnene??:P
no .....to aj ja lubim:)....ved aj to dnesne je tak grilovano-pecene so stavou:)))
a co pyre......uz si dlho nepapala,ze smutny smajl???
Denz
;-)
zase to vyzera,ze opakujem.
Pisem jednym prstom,tak kym ja napisem,ty uz strcis svoj prispevok.Vies,hrcka...
Ja som si kyracie prsia na stave s hraskom.Milujem maso na stave,ale aj zemiakove pyre.:-(
:)))
ty si eso:)))
ja si stale navarim nieco chutnejsie co mi to nikto neprekona :D
no mozem ja zato,ze som chlap??:P
ale ved aj mne,len...mam na nieco chut,si to navarim.A zrazu niekto nieco spomenie,ine ako som urobila ja a odrazu nemam chut na to moje ale na to,co ma ten druhy.
darika-:)
a mne zas chuti to ,co si sam navarim :))))
Ja som taky dobry kucharik:)
Ibi:)).....k nam do firmy chodil:)
Jaso riadny:)))
ahojte
tak ja som sa dostala na FB na Ibiho stranku a poviem vam,ze tam pisal o ludoch o tom,co je a neni vzacne...no,uzasny prispevok.
Denz
ty si sikulka.Ja mam vzdy chut na to,co urobili iny...