Prečo ešte nespíte?

ojka

jak nám krásne svieti slniečko, radosť ísť von na slniečko a do večera zasa byť zaatvorená v škole, pekný den prajem (:

darika

jeeej Zuzic
ta nezlomilo vcera nad knihami.
Inak dakujem
Musim pockat,kym sestra odpise info o tom,co treba napisat.

darika

U nas je nabeh na vsetko
A nechcela som zakladat temu,lebo som myslla,ze mi ju niekto vyklika za porusenie a zrusia mi ju,ale...napisali,ze mozem.
Ide totiz o to,ze som chcela zalozit temu na toho sestrinho syna,co je postihnuty,ak su este ludia,ktori nevedia kam venovat 2% z dane,tak ci by mohli na neho.Vsetko je to registrovane,legalne...Trvalo to rok,kym to vybehali.Oni s nim potrebuju na rehabilitacie,vzdy novy vozik,lebo dieta rastie...No,skusim to.Len musim porozmyslat,ako to urobit.Aj ked neverim.

Help

darika- veru....krmne:))))
Dovazaju to najvacsie vinstvo a ak chces mat nieco...kupis.
A to uz par rokov je taky stav,ale taky rok,dva je to extremne zle.
Mame rodinu v PP a PO...tak kupim tam vrece.

V rodine mate nabeh na reumu??
:(

darika

Vies co Denz?Ja neviem co to tu maju za zemiaky,ale su ako krmne pre prasce.Teraz to myslim vazne.Tieto vobec nemaju taku tu zemiakovu chut ako u nas.Aj cez sviatky sme mali problem urobit salat,lebo...V supke ked sa varia,zvonku su uz rozvarene,supka sa odlupuje a zvnutra su surove.To moja mama nechapala.Nic sa s nimi neda,len vo vode varit.Ani ich neurobis do chrumkava.Rozvaria sa ti.Ci v rure,ci v oleji.
A to s tou reumou...No,neviem.Chcem ist hned doktorovi ked pridem,lebo mam ozaj problemy.Mamina sestra berie zlato od jej 40-tich.