Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie darika nezlomilo:) tak lahko sa nepolozim:) ale aj tak som vobec nespala takze to mam za jedno:))
jak nám krásne svieti slniečko, radosť ísť von na slniečko a do večera zasa byť zaatvorená v škole, pekný den prajem (:
jeeej Zuzic
ta nezlomilo vcera nad knihami.
Inak dakujem
Musim pockat,kym sestra odpise info o tom,co treba napisat.
ja tiez
drzim palce......
U nas je nabeh na vsetko
A nechcela som zakladat temu,lebo som myslla,ze mi ju niekto vyklika za porusenie a zrusia mi ju,ale...napisali,ze mozem.
Ide totiz o to,ze som chcela zalozit temu na toho sestrinho syna,co je postihnuty,ak su este ludia,ktori nevedia kam venovat 2% z dane,tak ci by mohli na neho.Vsetko je to registrovane,legalne...Trvalo to rok,kym to vybehali.Oni s nim potrebuju na rehabilitacie,vzdy novy vozik,lebo dieta rastie...No,skusim to.Len musim porozmyslat,ako to urobit.Aj ked neverim.
ty si u nich robis ocko???:)))
darika- veru....krmne:))))
Dovazaju to najvacsie vinstvo a ak chces mat nieco...kupis.
A to uz par rokov je taky stav,ale taky rok,dva je to extremne zle.
Mame rodinu v PP a PO...tak kupim tam vrece.
V rodine mate nabeh na reumu??
:(
boze,ved ja som zabudla,ze cakam mail od adminov,co som vcera pisala.Idem kuknut.
Vies co Denz?Ja neviem co to tu maju za zemiaky,ale su ako krmne pre prasce.Teraz to myslim vazne.Tieto vobec nemaju taku tu zemiakovu chut ako u nas.Aj cez sviatky sme mali problem urobit salat,lebo...V supke ked sa varia,zvonku su uz rozvarene,supka sa odlupuje a zvnutra su surove.To moja mama nechapala.Nic sa s nimi neda,len vo vode varit.Ani ich neurobis do chrumkava.Rozvaria sa ti.Ci v rure,ci v oleji.
A to s tou reumou...No,neviem.Chcem ist hned doktorovi ked pridem,lebo mam ozaj problemy.Mamina sestra berie zlato od jej 40-tich.