Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no kucharik nas opustil:DD
ja som prave docvicila tak som unavena ale spokojna so sebou:) idem sa hodit pod sprchu zatial sa majte:)
asi sa išiel najesť do fast-foodu :-))
no ved,prave preto to nenavidim,lebo vzdy ked ich uz konzumujem,tak s oblepenymi prstami.A tie cuketove poznam,ale som ich nikdy nerobila.Ono,ja celkovo veci,ktore sa smazia na oleji,nezvladam.To mam odkedy som chcela schudnut,tak som nejedla absolutne nic olejove.Odvtedy staci placka,alebo chlebik vo vajku a mam krce.
Jeeej,ved my tu uz 3 dni len jeme a varime.A kde je kucharik?
jasne berem:)) ja sa konecne budem mat na com vynervit a este aj loksiky si zarobim mnamky:)) jasne hocikedy darika:)
darika, ja keď strúham zemiaky, tak si vždy ostrúham aj pršteky :-)) ale dari, ja robím aj cuketové placky v lete, cukina sa veľmi ľahko strúha, a netreba až tak nadrobno. tie placky sú fajn, ale chýba im tá charakteristická zemiaková chuť :-)) však odkiaľ by sa tam vzala :-))
Zuzic
tak sa stretneme niekde na pol ceste a ty mi len podas zemaky uz narajbane a ja ti podam tie lokse.A poberieme sa zase po svojom.Oukej?
hm tvarohovy kolac zneje az velmi dobre:)) darika ale aj by som ti tie zemiaky olupala celkom rada:) dobre sa pritom da vynervit:DD
no predsa k tomu treba letenky,preto take drahe.
A verite,ze ja placky milujem,ale nerobila som ich asi 5 rokov.Nenavidim to suchanie zemiakov a tu na to stroj nemam.Jaaaj,ale by som si dala.Ale prave som dojedla chlebik so sunkou a paprikou.
Vecer idem piect tvarohovy kolac.Vlastne uz je vecer,ale nemam ste tvaroh rozmrazeny.
hej viem:) ja bez nich prezijem tiez, ale nie dlho:))
my sme tento rok ani nemali, mama vždy robí na posledný fašiang, ale tentoraz nie :-) ale ja prežijem aj bez toho. u nás sladké jedlá nemusíme vôbec robiť, nemali by konzumentov :-)