Prečo ešte nespíte?

zuzic

lleila to vypapanie doma je strasna vec:) vzdy mam v chladnicke moje oblubene veci ale ked pride z intraku v chladnicke absolutne nic:)
ojci len ty nic nezahajuj:))

lleilla

zuzic,aj u mna je to tak,ale teraz som sa doma za 3 tyzdne vypapala :D ,tak je dobre.Ja zacinam az v po,ale zial uz na intraku,tak sa nudim tu

zuzic

jaj ojka ja som zabudla ze ty to lietanie po obchodoch moc nemusis:) studetske vyzitie:) dufam ze nezomieras od hladu, bracho vzdy ked pride z intraku je chudsi a chudsi:D svina:P

ojka

ja tiež stíham ako kedy (: no mať sa mám celkom fajn (: dnes som do školy dokopy nič, čo sa školy týka, neurobila, akurat som som preletela pár strán z bakalarky, lebo ich chcem ukazať konzultantovi... ty si dnes čo porabala? hm? (: dnes máš volnejší den?

ojka

zuzic, to len potraviny, pre študentské "vyžitie", ja inak nerada takto lietam po obchodoch (.
leilla, to vieš, nám to tu pekne rastie, aj ja sa niekedy čudujem, ale teším sa, sa môžeš aj častejšie zastaviť (:

darika

no,mala by som aj ja do vane,ale musim cakat,kym sa mi voda zohreje.Bola horuca a krpan bol so psom vo,zmokol,tak isiel do vane.Neostalo pre mna,tak cakam.