Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrú noc ojka, dobrú všetkým :-)
no niektoré majú aj také radi (: to mám odpozorované aj u nás doma (: ale niektoré ani nie,... Ja som mala veľmi rada aj Maťko a Kubko alebo Maťko a Klingáčik, Júrošík alebo rozprávky od Deduška Večerníčka (:
ale myslím že aj naším deťom sa viac páčia klasické, u nás je to pat a mat, lolek a bolek, rex, ale aj mickey, donald..
aj také, aj také, jednoducho nie podla môjho gusta (: no jo, ale časy sa menia,...
skôr poameričtené, nie? japonské animované sú samé krátke sukničky a všetko akoby pohľad zdola, pod sukne :-) úchylka ďalekovýchodniarov :-))
nieee, jasné, že si pamatam, aj Pa a Pi (: ved to také pekné rozpravočky boli a teraz, keď sa človek pozrie, tak všetky rozpravky su také "pojapončene" a im podobné....klasika sa vyparila...
to ty si také pamätáš, ojka? ja že to len my starší :-))
krtek je faaajn (: ja už len s usmevom spomínam, keď kedysi chodievalo Od Kuka Do Kuka, alebo keď rozpravky púšťavali Filmarik a Filmuška (:
a my máme radi aj bambuľku, tam sa tiež dá všeličomu naučiť :-)) ...cvičíme, cvičíme, denne aspoň chvíľu, cvičíme cvičíme, naberáme silu, silu...
krtek je u nás No. 1 :-))
príma. ach jó. hele, hele. ...