Prečo ešte nespíte?

ojka

joj, to v takých tých papierových sáčkoch? tým som nikdy neprišla na chuť, možno preto, že bývale spolubývajúce si ich robievali a vždy im takmer prihoreli a príšerný smrad z toho bolo... ja radšej také klasicky urobené... (:

ojka

my ked niečo dávame do mikrovlnky, tak tiež len v sklenených veciach, alebo tak v tanieroch. Ale keď sa dá, tak radšej prihriať na šporheli ako v nej (;

datelinka

ja tiež nerobím sáčkovú ryžu. a vôbec nemám rada, ak sa plasty vystavujú vyšším teplotám. neverím ani teflónu, aj keď máme teflónovú panvicu a občas ju použijem :-) neverím, že je akýkoľvek plast pri vyššej teplote inertný. moja švagriná mi povie u nich doma, že môžem kľudne dať pohár do mikrovlnky, že je z tvrdeného plastu, ale ja takto naozaj nebudem synovi ohrievať mlieko :-) menšie zlo, ak vypije studené mlieko.

ojka

tarhonu mám aj ja veľmi rada a aj ryžu, ale nie sáčkovu, takú normálnu sypanú s cibulkou a potom ked si to niekedy dochutím ešte vegetou, tak ju viem aj samú jesť (-:O

datelinka

aj u nás sú obľúbené, ako aj ryža a malý zbožňuje slovenskú ryžu (či tarhoňu). tot len zacíti ako sa varí a už pomaly čaká s veľkou lyžicou :-))