Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ahojte baby....
lleilla B L A H O Ž E L Á M, nič iné sa ani čakať nedalo po toľkých hodinách učenia :-)
lleilla s tým príveskom som nepochodila :-( veľmi ma to mrzí, ale dotyčný tam už nepracuje :-(
leerka a kde si nechala včera svojho mafiánskeho priateľa?Mrzí ma, že som ťa nestihla...
datelinka to bude z tých mokrých nožičiek včera, kóóópec vitamínov papaj a veľa pi...
lleilla (: gratulujem
tak a teraz ideme držať palce smerom k zuzic a jej kamaratke teda (:
joooj,datelinka a to ťa v praci tak rozbolelo? netrap sa toľko a ak ťa to tak bolí, daj si radšej tu tabletku, snáď ti zaberie. Síce ja si tiež nerada dávam tabletky od bolesti ale včera som si rupla pekne až dve...
leila, teším sa, že si to dobre zvládla.
áno, myslím na tú kamošku zuzic. nech aj jej všetko dopadne čo najlepšie. asi preto ma tak príšerne bolí hlava dnes ... nedávno som písala, že neberiem lieky, ale už som na dobrej ceste šľahnúť si aspoň panadol...
dievčence, ja vás už opúšťam, lebo mi už za celý den z toho PC preskakuje...
ráno si vás rada prečítam, čo ste popísali (:
dobrú noc vám
ono sa na to neda nemysliet .. napr stala sa take smutna vec u nas v rodine teraz . v praci je to jeden velky zhon, vsetko mam teraz na starost ja, vsetko je na mojich pleciach ... no a cozaujimave... hm, dnes mi pisal jeden znamy, to je vlastne byvaly mojej spoluziacky zo zakladky a take reci, ze som sa mu vzdy pacila a bla bla a no ze ci spolu niekam nevybehneme a tak ... ach no strasne
no tak to ti myšlienky asi riadne lietajú hore dole,... skús ich aspon na noc trošku umlčať a zamknuť na klúčik ((-: a ako to ide v praci?
tak píš leerka, sme zvedavé :-))