Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak uz asi viem:)
leeerka, tak sa pekne zabav (: úúúúsmev
ktovie čo stvára, ked má tak málo času, rada by som ho tu opäť uvidela (;
a nas mafiozo, aj tak nema vela casu teraz .. takze asi by nemal cas chodit ani sem ... ok, idem ja prec od vas, na chvilku sa odreagovat do mesta :-)) majte sa tu krasne ...
datelinka a mas pravdu, necham veci plynut.. mudro vravis :-))
jak rozmyslam ta rozmyslam stale ma nenapada kto je ten mafian:)
a to nám náš mafian naozaj stále banuje?
datelinka, hej, nejak to tak vyšlo, že som tu teda ostala, ostala tu aj spolubývajúca, ale ta ide o nejaku hodinku von do mesta,....
ale áno, chápem ťa, však uvidíš, čo život prinesie. nasilu nič nerob, plávaj po prúde :-)) a možno to bude príjemné...
no neprebreala som jej ho ..tak ona sa s nim uz 3x rozisla a on bol z toh ouplne hotovy ... ale mne je to take hlupe nejake
prečo divné leerka? pretože je kamarátkin ex? však si jej ho neprebrala, tak hádam sa nemusíš stresovať.
datelinka , zatial sme sa nijak konkretne nedohodli ..tak ako stretavame sa na nete a mame na seba aj cisla ..ale ked neviem .. mne je to take divne hrozne .-((
leerka a čo je nové s tým bývalým kamoškiným priateľom? dohodli ste sa na "spolupráci"?