Prečo ešte nespíte?

ojka

no však to je to, ta cena.... alzu som pozerala kvoli tomu, že mi to viacerí odporučili, že majú dobrú skúsenosť, že sú spokojní....
inak som pozerala sem www.atecko.sk a to ma po odpočítaní ešte poštovného/kuriera stále vyjde lacnejšie cca o 10 €. Len zasa s týmto obchodom nik nemá skúsenosti, aspoň čo ja viem... hmmmm...

lost

Vyzera v pohode :)

Len ta cena, ALZA no :D

pevne-disky.heureka.sk

Ale na druhu stranu, casto pocuvam od ludi, ze ak sa nieco pokazi, tak to Alza bezproblemoov vymeni, cize udajne je tam zaruka na velmi vysokej urovni.. (osobne som tam ale zatial nic nemusel reklamovat..)

ojka

slnečnica, ja milujem lejaky, milujem búrky (: takže ja som mala ešte balkon dokoran otvorený,... len som mala chvíľkami obavy, keď tak fučalo, aby mi nenapršalo do izby :DD
no a víkendové plány? ja nikdy nič špeci neplánujem, ale tak zatiaľ som s jeho priebehom v rámci možnosti spokojná (:
takže ty aj vybazenikovaná?

ojka

lejak je slabé slovo na pomenovanie toho, čo bolo u nás :D mladšia sestra sa tak bála, že sa mi v noci nasáčkovala do postele a "obmedzovala môj životný priestor" d-:

Maoam

Lost, vcera som si kupila cokoladove keksy od Schär - Quadratilos ci Quadrilos ci nejak tak. Su super :D. Ibaze 40g keks = 99centov :D