Prečo ešte nespíte?

ojka

u nás je dnes zatiaľ zamračené, ale verím, že slunko vykúkne....
dnes sa idem "fyzicky ničiť" umývaním okien, tak aby sa lepšie umývalo (:

ojka

slnecnica ((((-:
ja na obhajobu všetkých len toľko, že "každý máme nejakú tú svoju neškodnú úchylku"
:DD

lost

TAK TO TI VERIM :d

nejak sa mi zapol capslock sam :D

ale vo vhodnom case :D

inac, ak chces este dalsie , tak toto je super tiez :)

www.naturkost.com

ale 100gramove verzie su ekonomickejsie..

inac u mna to vyzera asi tak, ze nakupim tieto schar produkty, 1 kosilk plny cize 20-40eur :D a potom si hovorim OK! JEDEN! ZA! DEN! ... :)
ehm, a o dva dni si hovorim "ok, ok, ok , hlavne klud, ziadna panika, pokoj, ved hadam uz doplnili regal"

lost

Tak teoreticky, to je eshop, ktory ma 2-3 ludi (majitelov a zamestnancov) a maju 1 izbu a spaizu ako sklad a kancelariu :)

Vela ich je takych u nas a vela z nich ma veli slusny servis, s tymto skusenosti osobne tiez nemam, no asi by som sa nebal.. Aj keby krachli, tak by sa zaruka dala uplatnit u vyrobcu pravdepodobne, i ked to je potom dost nanic (postou niekam nieco posielat..)

No ja som vsteky PC bral od takychto obchodikov :) a jeden z nich krachol, volal sa x-computers z Kosic.. ale co viem, tak pred krachom nikoho neokradli (na slovensku vynimka), ale so zarukami uz neviem ako, jedine komunikovat s vyrobcom..

Funguju asi tak 1,5 roka podla orsr.sk (a ich A&T Group spolocnik od 2008), cize z tejto stranky vyzeraju tiez OK :)