Prečo ešte nespíte?

datelinka

a hlavne by som rada oddychovala cez sviatky a nestrávila ich pri sporáku. síce nemusím, ale už keď sme doma, tak mi akosi nedá :-))

datelinka

ahoj leiluška, ako sa ti darí? už si doma? ja by som tak rada šla do prahy, ale nedá sa, neoplatí sa na tri dni, a dlhšie nemôžeme :-((

datelinka

katalinka, mne sa rozum zastavuje nad krutosťou detí, keby utiekli ale oni sa ostanú baviť na tom "divadle" a dokonca si to natočia na mobil.... no základná škola, to je iný level... nemyslím, že o pár rokov to bude lepšie, skôr naopak, už sa bude strieľať na učiteľov a spolužiakov, ako v zámorí :-((

katalinka

dobrý večer....
po dnešných správach asi človek tak skoro nezaspí...datelinka čo ti ja mám povedať,v septembri mám školáka, keď to vidím.... nechci vedieť čo mám v hlave...
a ešte ma vytočilo, že toho chlapca zobrali až po 2 dňoch k lekárovi...ja by som volala sanitku, políciu...bordel by som robila...čo sa týka detí som hysterka ako vyšitá...

datelinka

ale však po popáleninách bude mať spomienku v podobe jaziev veľmi dlho, ak nie navždy.... a na duši určite

zuzic

jasne datelinka posli mi maleho bude letovat aj on:D ale moc by sa mu asi nepacilo:P
sak to:( aj mne je velmi smutno ked sa ublizuje hlavne detom, ked si predstavim co vsetko preziju oni aj ich rodicia:(( nenavidim sikanu!! ked si spomeniem jak som spoluziakovi utierala krv po tvari co ho zmlatili ako mi bolo do placu a to na tom ani nebol az takto zle:(
ale nepomozeme si:(