Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a hlavne by som rada oddychovala cez sviatky a nestrávila ich pri sporáku. síce nemusím, ale už keď sme doma, tak mi akosi nedá :-))
ahoj leiluška, ako sa ti darí? už si doma? ja by som tak rada šla do prahy, ale nedá sa, neoplatí sa na tri dni, a dlhšie nemôžeme :-((
uááááááááá, toto ma dojíma zakaždým....
katalinka, mne sa rozum zastavuje nad krutosťou detí, keby utiekli ale oni sa ostanú baviť na tom "divadle" a dokonca si to natočia na mobil.... no základná škola, to je iný level... nemyslím, že o pár rokov to bude lepšie, skôr naopak, už sa bude strieľať na učiteľov a spolužiakov, ako v zámorí :-((
in my defence what is there to say, all the mistakes we´ve made must be faced today....
www.youtube.com
dobrý večer....
po dnešných správach asi človek tak skoro nezaspí...datelinka čo ti ja mám povedať,v septembri mám školáka, keď to vidím.... nechci vedieť čo mám v hlave...
a ešte ma vytočilo, že toho chlapca zobrali až po 2 dňoch k lekárovi...ja by som volala sanitku, políciu...bordel by som robila...čo sa týka detí som hysterka ako vyšitá...
jazvy ho nebudu obtazovat tak ako znicena psychika a strasne stresy...je mi ho tak luto:(
ale však po popáleninách bude mať spomienku v podobe jaziev veľmi dlho, ak nie navždy.... a na duši určite
jasne datelinka posli mi maleho bude letovat aj on:D ale moc by sa mu asi nepacilo:P
sak to:( aj mne je velmi smutno ked sa ublizuje hlavne detom, ked si predstavim co vsetko preziju oni aj ich rodicia:(( nenavidim sikanu!! ked si spomeniem jak som spoluziakovi utierala krv po tvari co ho zmlatili ako mi bolo do placu a to na tom ani nebol az takto zle:(
ale nepomozeme si:(