Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak to som rada, že už tak nehnevá (:
hm, a vieš, že som ten dátum doterez nejak hlbšie nikdy neanalizovala? ale napríklad tie deviatky su tam celkom sympatické ((-:
ojka, ty si ten termín založenia témy starostlivo vyberala? 09.11.09 01:29 :-))))
dakujem, datelinka, tie som si už položila na dost viditeľné miesto, len dufam,že to nedopadne ako minule (-:O Och, ale inak, čo mám aj arthroStop teraz, myslela som si, že to budú "chutnejšie" liečiky ....
klop, klop, hlava sa drží na krku a nedáva o sebe príliš vedieť, akurát dnes ráno pozlostila. inak fajn, vďaka že máš starosť o mňa :-))
netreba, vreckovečka bola včas po ruke, objímam ju celý den (;
datelinka a čo robieva tvoja hlávka? už to nebýva tak moc zle? či?
ojka, hlavne nezabudni lieky na nočnom stolíku :-)
ojka, tak utri monitor od sliniek a nos od soplíkov :-))
no jak sa mi teraz fajne kýchlo (-: 7 krát za sebou.....
denz (((-: kiežby bolo po tvojom, lebo ja inak milujem spánok a teplunku perinku , postielku (-:O no lenže u mna to je blbí :D ja neskoro často zaspavam a skoro vstavam a aj to, že tu niekedy nebývam, neznamená, že spím.... kieeeeeeežby ((((-:
hm, čo noveho? prišla som na to, že ešte nie som vobec pobalená, ale tak to sa spraví ráno, snáď si tu nič nepozabúdam (:
kočky:)
fakt radšej v noci spinkať a radšej ráno buntošiť:)
Prajem vám to.
Čo inak nové???:)