Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Nevidim,neverim:P
Ale nie:))
Len podpichujem:)))
Sorry:)
help, ale ja už mám umyté okná, neumývam dnes :-)
Neklam:P
dnes je dost chladno.....boli uz aj teplejsie dni:))))
A ako tak chodim po sidlisku.....niekto ani cez sviatky si nevie upratat ani pred dverami:)))
datelinka, viem o čom hovoríš, ja som tiež zvesila ráno všetky záclony a závesy, nech má mama čo prať (-:O tak tu je svetla a svetlaaaaaa...
dobré ránko, spachtoš (:
u nás tiež nie je pravidlo, že na sviatky sa vždy umývajú (: ale no, treba uznať, že to vyzerá lepšie (:
denz, to nie kvôli sviatkom :-) ja sa vždy neviem dočkať jari aby som mohla umyť okná. však v mraze by sa ťažko umývali :-))
dobre ranko vsetkym:)))
umyvame okna???:)
aspon,ze su tie sviatky,lebo by to cely rok nepekne vyzeralo :P
ojka, ja som minulý týždeň prala aj záclony, takže samozrejme že ak ich dám dolu z okna, je lepšie osvetlenie :-)
druhé veľké okno s balkónom pekne umyté, vyleštené, ak sestra má teraz svetlejšie akosi v izbe (((-:
datelinka, no čosi na tom asi bude :D ale tak, aspoň máš doma šikovného pomocníčka (:
to isté povedal môj malý mudrlant, ojka, keď sme umyli okno smerujúce na ulicu - že ako je teraz vidno :-)))
prrrve veľké okno s balkonom pekne umyté, vyleštené, aspon mám teraz viac svetla v izbe (((-:
hor sa na ďalšie (-:O