Prečo ešte nespíte?

lost

ahooj ojka :) .. niee .. ludia mi nechybaju :D

ale bolo to take pokojne, bus nemeskal, bol przdny a take zaujimave, take som este v BA nevidel, jedine v PK na Vianoce take prazdne :D

ojka

tak to by sa ti potom páčil denzov spôsob riešenia korbáčov (;
nooo, ja som dnes akurat doumývala okná a teraz si robím menší poriadok v izbe, je to tu ako po výbuchu :D presuvam si veci hore-dole, mám rada zmenu v izbe (:

katalinka

no jasnééé najviac asi moja krpaňa :))) mne sa ani nechcelo z postele... spálňu som si sama zariadila... ostatné bol kompromis... ten záves tam jednoducho sedí..
a ty ako??? moji chlapi vyrazili na prútiky... ma hnevajú... aspoň raz by mohli mať "staré" korbáče...

katalinka

ojka spálňa - biela káva (dva závesy s hnedými mašlami po bokoch)
detská syn... modré závesy... dcéra disney pincezny
kuchyňa .... smotanovo- biela
podobná aj do obývačky.... na oknách v kuchyni pekne vyniknú bylinky a v obývačke mám na oknách tie jarné kvetinky :-)

ojka

ahoj lost, hej, štátny sviatok, školské, dekanské prázdniny, všetci majú voľno (: takže bud sedia doma, alebo sa šalejú po obchodoch (; ti tam tí ludia chýbaju? (-:O

katalinka

datelinka prepáč, ušlo mi písmenko...
ojka ja som cez týždeň nakúpila nové záclonky i závesy tak som ich včera v noci vešala...tak sa dnes len kochám pohľadom :)))

ojka

daaaaalšia sestra ma umyté veľké okno s balkónom, tiež to tam má svetlejšie (((-:
no fajn, ale už asi nevladzem, oddych (;
rezignujem...