Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

datelinka

ani mne sa nechce, ale to si nemôžem dovoliť, lebo už sa stalo, že sme zaspali a to boli potom fofry :-)))

ojka

ja tiež (: ja mám aj ako budík takú tichunku jemnu melodiu, bez vybračných a hned pri prvom tone som hore jak strela (: druhá vec je, že nie vždy sa mi chce z postele ((((-:

datelinka

ja som práve rozčesala vlasy a chcem počkať, nech mi chvíľku preschnú.... dúfam že ráno nebude predbudíček telefónový :-)
inak, ja mám tichý telefń, ale aj tak sa hneď prebudím na tichučký signál... už som vycvičená, pri každom zamrnčaní som hore a sledujem čo sa deje :-)

datelinka

my sme dnes mali celkom nabitý program, ešte aj návštevu s malými deťmi po príchode z práce, tak som sa zas vybláznila na úrovni trojročných :-))), do toho prišla ďalšia návšteva, popritom ocko opravoval bicykel drobätu a o deviatej, keď všetko odišlo, dala som sa upratať, malý nevedel zaspať, tak som dlho ležala pri ňom a hladkala ho. a teraz som po sprche, idem pozrieť, či sa mi oplatí do niečoho pozrieť :-))

ojka

((((-: to kto si ťa dovolil tak škaredo zobudiť? ja to inak tiež nemám rada a dnes som mala tiež taký "telefonátový budíček"a aj tak sa ním nič nevybavilo.... (((-:

ojka

ja tiež dúfam, že všetko zlé zas rýchlo prehrmí (:
datelinka a čo porabaš? perieš? žehliš? ((((-: pracuješ a ťukáš do PC ? (:

datelinka

ojka, ja som ťa poslúchla, išla som skoro po druhej spať, ale samo, už som nemohla zaspať... a ráno presne o siedmej som mala telefonát :-( nemám rada, keď niekto volá pár minút pred budíčkom. to sa potom ťažko skrýva rozospalosť v hlase :-((

datelinka

ojka, to isté sa pýtam aj ja, čo trápi zuzic, ale nech je to čokoľvek, dúfam že sa to čoskoro vyrieši tak, aby bola spokojná, šťastná a pokojná a rovnako aj všetci, ktorých sa dotýka jej beh životom.
zuzic, ak ti dobre padne pauza, daj si ju, ale kedykoľvek budeš môcť aspoň nakuknúť, tak to urob, budeme radi ;-) a netráp sa.

ojka

ahojte, zlatí moji (:
alebo skôr halo ha ha ha, halo lo lo lo, halo ha, halo lo , haloooo, halooo, čo sa sa sa sa, čo sa tu tu tu , čo sa sa, čo sa tu, čo sa stalo? (((-:
zuziiiiic, to čo za myšlienky čudné ti behajú hlavou? (;
banda moja, ako sme sa dnes mali? (: