Prečo ešte nespíte?

ojka

denz, keby som chcela robiť tú činnosť, čo si mi navrhol,.... a nielen kolo intráku ale i iných priestorov, tak to by som tam bola veeeeeeeeeľmi dlho....
myslím, že na koniec ulice a späť mi stačilo (-:O

ojka

ja som dala aj niečo na krízičku, tak uvidím (: datelinka, aspon bude skôr víkend, no nie? tak veru pekne pod perinu, nech si aj tie očičká odpočinú (:

heh, to sa mi kapánek rýmovalo,...
tak ešte raz všetkým ne/spachtošom pekné sny,....

datelinka

aj mňa štípu, a zaraz aj pôjdem do postele, aspoň niečo malé som urobila :-)) ja sa fakt asi pôjdem liečiť :-)) ale keď sa vyliečim z workoholizmu, môžem ísť na úrad práce :-DD
ojka, dobrú noc a pekný štvrtok (to si opakujem pre seba, lebo ja som začala pracovný týždeň normálne pondelkom, takže podľa mňa je zajtra teda dnes streda :-DD)

ojka

datelinka, ja si už pôjdem asi lahnuť, unavená ani tak nie som, len ma kapánek štípu oči (; tak pekne posuš a šup do postele (: bru noc

datelinka

ani ja to nemám rada, ale ono sa nám to nestane, keď sa ráno nič nedeje, stane sa to presne vtedy, keď je nejaký termín, niečo dôležité a podobne :-))) ale tak raz za rok aj adrenalín môže byť :-))

ojka

no také stavy ja nemám rada, že mať málo času a náhliť sa a stres a panika, to nie je pre mna (-:O ja radšej všetko pomaly, v klude a poriadne,...