Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lDenzl

zuzik- veru,nic a ziadnym sposobom to nevratis.
Zuzik.....precitaj si toto a potom pochopis ,,zmysel zivota" na zemi a pohlad nan.
www.tahaky-referaty.sk

zuzic

denz ale nemozem byt lahostana ved to je strasne...zije a zrazu tu neni a blizki su zufali a ja nemozem pomoct...tu nejde o to ci to mna trapi tu ide o to ze im nedokazem pomoct aj ked by som tak rada...ved si predstav mozno mal rodinu deti a zrazu ostali sami on mal zivot a zrazu ho nema...a nic to neznemi ved pri tom nemozem neplakat...ved to je strasne...a vzdy si spomeniem na ludi ktorych som i ja stratila bez rozlucky a nikdy to nevratim...ako mu mozem pomoct? co mozem spravit? nic...a to je to najhorsie...

lDenzl

zuzik- nemozes sa trapit kazdym nestastim .
To nezmenis a len seba v prvom rade trapis:(
Ak by sa mal clovek trapit vsetkym co sa deje vo svete........
Kazde trapenie ktore clovek preziva je plus pre choroby .
Snaz sa brat zivot s nadhladom. Pls.

zuzic

boze prave som sa dozvedela strasnu spravu...neviem ci o tom viete aj vy ani ci o tom mozem hovorit asi nie ale cloveku ktoreho aj vy poznate tragicky zahynul blizky clovek...nech odpociva v pokoji:((

zuzic

ale to je skor metonymia nie?...hm to je vonkajsia ci vnutorna podobnost?...to mi uz ostalo postihnutie z toho monitoru:P

lDenzl

ojka:)))
ta dik:DDD
a ja som si vybral najlepsie miesto v petrzalke a ty mi teraz take napises???:))))
Je pravda,ze klima sa meni,ale tu v Blave???:P