Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

denz vies aka som rada taki zlatucki boli:)
a aj to pocasie vyslo tak osm rada:)
tak ktovie kde teraz su:))
moj zlaty brasko dufam ze na toto prekvapko nezabudne tak skoro:)
a vecer mu dam este na prekvapko taky zvlastny darcek:)

zuzic

takze kocky a chlap moj to s bratom dopadlo este lepsie ako som si myslela:)
rano mi este volala jeho priatelka a potom som mu povedala ze pojdeme von ze mam prekvapco:) zobrala som ho do parku po ceste sme si kupili pizzu a na detskych preliezkach hore zjedli:) ibaze stale sa niekde zdrzoval nemohla som ho dostat na dohodnute miesto tak som jej tajne pisala smsku ze este polhodku:) brat stale ze kto ma to prezvana tak ja ze spoluziacka neda pokoj:) potom sme si kupili kofolku ale zas sa zdrziaval tak som mu povedala ze mu chcem ukazat jeden uzasny prirodny ukaz ale ze je zavisly od slnka tak rychlo to musime stihnut do pol druhej:) mali ste vidiet tie jeho oci si lamal hlavu ze co to moze byt ze ved do parku chodi 19 rokov a nic take si este nevsimol?:) potom som jej napisala nech sa ide skryt za strom a doviedla som ho tam zaviazala mu oci ze nech pocka a pocita do 30. tak pocital a ja som uz len videla ako sa pred neho postavila kamaratka a dal si dole satku z oci a objali sa:) krasny boli potom som vypadla:) a o desat minut mi prisla smska ze: ty sprosty maly cvok dakujem:)
tak som rada ze to vyslo:)

ojka

datelinka, o mne reč nebola (-:O
ale tak noooo, trošku som sa zapísala do tej bakalárky a zrazu toľko hodín (-:O už mi len ten záver chýba....
no ale to vieš, to je tak, ked som postupne fit, tak mám progres :D

ojka

datelinka, mám radosť z toho tvojho pekného sľubu (: tak teda utekaj do postele, dobre si pospi a hlavne konečie riadne oddychni.... dobru noc ti prajem (:

datelinka

:-))) hehe, bojím sa ojka, a preto radšej hneď vypínam počítač a idem sladko zaspať. a unavená som riadne, už ma oči sústavne štípu :-)
tak pa, dobrú noc a ojka, sľubujem, že sa polepším. to je sľub voči tebe, mne samej, mojej rodine a okoliu :-)

ojka

(-:O hanbím sa za to, len keď ja som dlho vážne nevydržala, keď som bola tak riadne chorá (-:O ale už sa to trochu lepší, horúčky už nemávam a vracia sa mi už aj chuť (((-:
takže postupne tu znova nastane tvrdý réžim :D začínam byť fit....

datelinka

vidíš, keď ty si sa každý deň vyparila príliš skoro a na mňa nemal kto dozerať :-)) ale neboj sa, ani túto noc sa nevyspím, malé kašle zas hrozne, neviem čo s ním dnes v škôlke spravili, ráno išiel zdravý.... :-(