Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, neboj, nebudem preháňať, ešte chvíľku a balím :-) akurát skončil hrozný film na jojke, až ma prebral, dúfam že som dobre spravila to čo som popri pozeraní robila :-)))
(((-: fíha, tak to budeš riadne akčná v noci,nečakané záležitosti? .... len to nepreháňaj, lebo keď ťa čaká zajtra náročný deň, aby si aj fit bola... dúfam, že sa malému čoskoro polepší a že bude na vás zajtra teda doktorka dobrá (: ja dnes neviem do kedy budem ešte buntošiť.... potrebujem, ale asi asi mi nebude chcieť,ešte sa uvidí... (:
ojka, dnes to nevyzerá na skorý odchod do postele :-((( a to som pred chvíľkou ešte netušila.... beee.
a my sme dnes skoro celý deň kysli, malý kašle hrozne, zajtra nás už asi lekárka neminie. len neviem kedy, keď aj do práce treba, veľa je toho, a u lekárky čakať, no to bude nervozita. a napokon dostaneme cibuľový sirup "na predpis" :-)
datelinka a ty teraz ešte kafe? do kolkej to budeš potom buntošiť? (;
tak celý den? no ved preto,.... ludia si mohli aspon užiť toho slniečka vonku, pokial nemuseli kysnúť doma (:
denz, tak ja som si spravila teda kávu, keď nemáš chuť na pivo :-)))
ahoj ojka, dnes nešlo zdravie celý deň, dali nám voľno :-))
ahojte (:
mne od včera noci vyhadzuje stránka samý error a systémovú chybu a tu sa píše a píše, to je jak možné :D
katalinka a čo dobrého sa učiš? (:
hm, vy si tu takto cinkáte? tak ja si cinknem čajíkom s vami (:
Nemal ani dnes a ani vcera:)
Ja musim mat chut,to nie len tak do seba tolko vitaminov stale vlievat:)
q ešte si nemal dnes? tak si daj na zdravie. ja si cinknem s vineou :-))
no co uz,zas nemam preco si otvorit pivo:P
ale denz, nepotrpím si,ani by som nevedela, keby si neinformoval :-)