Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
denz jasne setrickam:P
inac u nas v poliklinike tiez fajci chirurg:D ale on aj pije to je extrem cela skola si tam chodi po ospravedlnenku:) ten nerobi nic ine iba posiela stale na rtg:)
no zda sa mi ze denza s tymi cigaretami aj vyhodia:D
datelinka ja nastastie len par krat a vzdy spatne pocasie:D ale zas bola aj sranda hlavne ked som sa starala o deti:) ale sestricky nekomentujem tie nahanali aj mna ale nie moc milo:P
datelinka- ked ti poviem,ze moj neurolog normalne fajci v ordinacii.......uveris mi??:)))
Prisaham,ze si nevymyslam:)
ja???
nie:))
to som chcel dat ako pozornost sestrickam:DDD
denz, cigarety do nemocnice??
zuzic, ja koľkokrát som bola v nemocnici, toľkokrát bolo krásne počasie a ja stále v parku, mňa sestričky naháňali s teplomerom, tlakomerom a aj s večerou :-)))
ty fajcis???
fuj ze sa nehanbis!
zuzik- a ja,ze preco nemam strach:DD
si mi ho vyfukla:)))
datelinka- vsetko mam krasne v taske nevybalene,len cigarety mi tam uz chybaju:))))
A hadam tam bude nejaka zabava:)Ved ako inak :P
datelinka ja som bola v zime, von sa nedalo, po chodbe zakazane, spolubyvajuca kazdu sekundu jojkala ze umre, sestricky vrieskali no tiez uzasne:DDD
inac neviete ako sa da preformatovat video z mp4 do ineho formatu aby islo spustit v power pointe?
denz, hádam si ešte neskonzumoval všetky zásoby sladkostí, čo si mal nachystané do nemocnice :-)
hádam tam budeš mať priestor aj na vychádzky, internet máš, tak nech ti to padne aspoň na oddych, tých pár dní.
ja som raz bola v nemocnici na pozorovanie cca 10 dní, bolo to cez 1. aj 8. mája, úžasný nemocničný park, super "kolektív" spolupacientov, bola som viac vonku ako na posteli, trénovala som beh po schodoch na 13. poschodie, naspäť a zas a z jarného slniečka opálená ... no dovolenka ako vyšitá :-) jediné obmedzenie som mala, nemohla som sa vymočiť kdekoľvek, len do "svojej" fľaše :-)))
boze moj denz:(((
ja sa bojiiiiiiiiiiiim aj za teba:)