Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

datelinka

idem do postele, lebo sa u mňa v čoraz kratších intervaloch prejavuje mikrospánok :-)
dobrú noc, ojka a všetkým krásny deň :-)

ojka

dobrá víla (: mne v poslednej dobe tiež trošku hapruje stránka, neviem, či to len ja mám na to také šťastie. (:
lleilla, dúfam, že si dnes dopadla úspešne a teraz poctivo odfukuješ v posteli pod perinou.
zuzic to máte až takú veľkú školu, že sa ti podarilo zablúdiť (:
ďatelinka, priznaj sa, že ty tiež teraz ešte buntošíš, či? (:

dobra vila

Ojka, vcera som ti nevedela odpisat, nejako mi to haprovalo, a samoska, ze si mohla za nu odpisat, ved ona sa na mna aj tak vykaslala O:-). Ale uz v tom mam jasno :D.

zuzic

pekny den len tak naskok:)
datelinka zabijem ta:DDD mam 16 nie 10:DDDD
inac dnes som netrafila na sekretariat hihi:DD som musela volat bratovi aby ma vyslobodil som nevedela kde som:)) tri razy v zivote som tam bola a tri razy som zabludila:DD

ojka

datelinka (: tak si porob čo musíš a šup do postele pooddychovať....
ja sa idem doučiť ešte zopár strán a balím to tu, tiež ma tlačí čas....ale idem to tu už povypínať...
tak pekne sny ti prajem a nebuntoš dlho (:

datelinka

už som vydýchaná :-)) teraz nejdem makať na projekte, iná práca čakala, taká, z ktorej je dvojaký osoh :-) ale veru, nechce sa mi. keď už mám však len dva dni čas, nemôžem ležať hore pupkom :-(
ja si niekedy poviem, byť tak predavačkou a nenosiť si prácu domov, nenosiť si starosti, plnú myseľ... ale na druhej strane, som šťastná a spokojná, máme určitú životnú úroveň a to niečo stojí... nie som si istá, či by ma uspokojila iná práca. a teraz nemyslím na ohodnotenie :-)