Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lleilla

zuzic,myslim,ze nemusis,jemu je asi tak dobre v obklopeni tych sestriciek,podla jeho poslednych sprav,ze si nestihne ani spomenut :O)

datelinka

ahojte, leila, máš pravdu, dnes je naozaj krásny deň :-) zvýšili mi plat :-)) tak idem pracovať ďalej, nech si zaslúžim :-))

lleilla

juj,ojka,tak zajtra na teba myslim,bude dobre,uvidis.Ja mam buduci tyzden bez skusky,potom ten dalsi...tak vela stastia zajtra,tfuj tfuj :O)

ojka

lleilla, tak to ma teší (: joj, no veru, vonku krásne,.... a ja celý den na izbe... a zajtra po skúške si dám zasa pol dňa poctivé voľno (-:O lebo ak zajtra nevyletím, tak tá v utorok by mala byť už v pohode. Teba kedy najbližšie čaká stresss-den? či už máš po skúškach?
zuzic (: nabudúce si treba mapku nakresliť a nosiť so sebou (((-;

zuzic

ojka mno je asi desat krat vacsia ako ta do ktorej chodim:D lebo to je prepojene chodbami aj s internatom, zs vedla, a jedna zamknuta chodba je aj cez kostol vedla:D
dobra vila nevykaslala som sa na teba, iba vies ja sa snazim o jedenastej ist spat a nie do tretej tu buntosit:P
inac dnes bola haluz som odpovedala na inspekci a ani ceknut som nevedela:DD secko mi vyletelo ucitelka len na mna take pohlady:DD a z pisomky z toho isteho mam 1:P

lleilla

ahojte,dakujem ojka,ze si si spomenula,a ano,mas pravdu,spokojne som odfukovala az som dnes rano do skoly zaspala :D.juj,ale je dnes naaaaaaaaaaaaadherne aj vam tak taha dnes mimovolne kutiky k usmevu? :O)