Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

zuzic

to nieeeeeeee:D
ja v poslednom case stretavam samych uchylakov:) aj minule idem cez stanicu a dvaja sa zastavia a mi zacnu volaco vypravat len som mala sluchadka tak nai neivem co:D alebo ma zdravia uplne odveci:P

zuzic

sak ta raz potom zaslapnem ale jak:DD
to ja do nich kamene hadzem sa bojim aj topankou dotknut:P ale tohto keby som ho dnes s tym opatkom rozmlazdila jaaaaaaaaaj preco zdrhol mohol mat tak nechutnu smrt:DD

zuzic

no diky:P
az tak pritazliva ze mi musi liezt do podprsenky jaj keby som vedela kam sa vyparil by som ho tak zaslapila svina mala uchylna:P
ale jak som jacala na cele mesto sa normalne hanbim teraz:DD

zuzic

pecka dneska den...bola som vonku s brachom a len zrazu ma nieco strasne pichlo na chrbte horsie jak ihla tak ma napadlo ze to bude nejaky hmyz tak jaciiiim jak blazon a brat ze sak tam nic nemam. no a jak som citila ze mi volaco pije krv tak brat hlada ze sak tam nic neni a nakoniec som mala takeho nechutneho chrobaka na chrbte jak sa zapina podprsenka tak pod gumou schovaneho. nechapem jak sa tam dostal to este aj som mala obtiahnute tricko. mi to brat vytlacal a pytam sa ze jake to bolo velke. a on ze sak nie moc lebo vie ze mam fobiu z hmyzu. a potom povedal ze asi ako ucholac take oranzove:P a teraz neviem ci ma boli hlava z toho chrobaka alebo z choroby:P by som zabila vsetok hmyz jaku ja mam fobiu z hmyzu a zrovna mna to kusne:P

datelinka1

ojka, ja neviem kde je tá spravodlivosť :-))) ja som ľahla o 2:45, už totálne unavená.... a spánok nikde, neviem koľko mi trvalo, kým som zaspala, ale na môj vkus až pridlho. a od pol siedmej už chlapi hore buntošili :-((

ojka

datelinka, povezd mi, kde sa podela všetka spravodlivosť sveta, keď ja už o jedenastej poctivo zahrabaná v posteli a zaspím o pol tretej, vrrrr.... zákon schválnosti (((-:
ale dnes je vonku krásnučko, hačám si na balkon a budem sa učiť dalej (: a čo vaše víkendové plány?