Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
som si az teraz vsimla prvy prispevok:D
ja sa nenaprcujem:D aj ja ta mam rada:) ja od 12 asi...ale akoze som bola kedysi taka buclatejsia aj to je pravda, teraz posledne roky ako som schudla tak z B na Acka:) krajsie su:P
a kto bude mat birmovku?:) a ake si dava meno?:)
inac sobasov bolo naozaj dost aj u nas co som bola vonku vsade sa fotili:)) tak lubim pozerat:)
mno idem ja uz spat:) vyuzivam ze po dvoch tyzdnoch idem konecne skor spat a rano nemusim vstavat hh:))
papa
takže generálka na birmovku :-) aj my máme v rodine birmovku, o dva týždne. dnes bolo ale veľa sobášov - dobrý dátum na zapamätanie.
zuzic, vraj už niektoré od druhého, tretieho ročníka menštruujú :-)
ja od 16, a podprdu som asi až na gympli začala nosiť, ale ja som ešte na 8-ročnú základnú chodila :-)
ja si ťa len doberám, nepaprč sa na mňa :-) ja ťa mám rada :-)
datelinka prepana mam 16:DD
teraz uz v piatej triede dostavaju menzes ako som sa minule dozvedela:)
hej to je na venceky. nemam ich moc oblubene ale som strasne zvedava ci to vyjde:) takze cesto vyslo pekne sa zapieklo uplne ako original a take lahke to je iba voda, olej, muka, vajicka stipka soli...este ide skusit krem tak som zvedava tiez:) mno to len tak skusa, ale ze ked sa vydaria spravila by na birmovku ta je 29:)
odpaľované cesto? to je na venčeky? budete mať oslavu? či to už na birmovku?
zuzic, ty už nosíš podprsenku? :-) ja som asi až neskôr začala :-) nepamätám, to je tak dávno... ale skôr nie ako áno :-))
jaj ty trupik uz uchOlakov uz radsej nechaj teraz som pozerala v zrkadle ze sa fakt pekne zakusol:)
a co sa tyka uchYlakov tak ti sa teraz fakt nejako premnozili:DD
mama robi akurat prvy raz odpalovane cesto tak som zvedava ci jej to vyjde lebo vyzera to dobre, zevraj aj vonia ako ma tak som zvedava ci to vyjde:)
no ved je lasky cas:)))
Chlapom sa buria hormony lasky a niektorym je jedno ci zena alebo chlap:D
Aj takym uchylakom ci ucholakom? :P