Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lleilla a to bude už posledná? a prezradíš mi chutný názov toho predmetu ? (:
lleilla- stres??:)
To je co??:P
ahoj lleilla, jo, dnes bola posledná, ale čuduj sa svete, moc som dnes ani neštresovala, normálne nechápem (: ale ešte nemám z 2 výsledky.... ale snáď....
bakalárka tiež zviazaná, zajtra idem odovzdať...
o nejaké 2 týždne ak Pán Boh dá, tak už budem aj o titulovaná....
a ty ako? koľko budeš máť stresujúcich dní ešte? (:
no zuzic,ja schvalujem tvojej mamke,ze ti robi palicajta,moc riesis papanie a chudnutie,staci si precitat temy o chudnuti a tvoje prispevky v nich,tiez by som sa nesmiala a skor sa zamyslela,ci ti telo nieco nechce naznacit....ale uz som ticho,lebo sa nastves ako minule,ked sme riesili teba a jedlo,takze len sa pridavam,davaj si na seba pozor,nemyslim to v zlom,co sem pisem
...ojka,ako dnes? stres den bol?
denz vdaka skusim ale asi vies...
mne to uz luto neni uz mi je to smiesne ked nic neporiesim aspon si robime s kamoskou haluz:)) horne cesty sa poriesit nedaju a teraz to ide do dolnych tak co uz nizsie uz hadam nema kde ist:P
spoluziak dnes: sak zuza viem ze ma lubis ale nabuduce si aspon zober prilbu ked na mna skocis:P
ojka:))) ono to neni z toho ale som rada ze ti na mne zalezi:)
pekny den musim ist prec papa:)
zuzik- skus aj toto.
zore.sk
Je mi to luto,ze mas taky problem:(
zuzic, nechcem ti tu robiť sceny, len dobru radu dať, jedavaj, pi a oddychuj na poriadok, lebo by som bola nerada, keby sa ti ti vypomstilo,.... /-:
denz mne to je smiesne:)
tazi ma na plucach lebo mi to stekaju hlieny a jednoducho ma zacalo boliet a nemohla som sa nadychnut+ tazky vzduch+ teplo+ nervy a je to:)
jem aj pijem jak blazon lebo mama mi robi policajta takze neni sanca:P
No zuzik.......mne to nepride smiesne:(
Mas dostatok tekutin a jedla??