Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
leila prepac aj ty mne vybuchla som nemam dobry den prepac.
to ze pisem ze neznasam jedlo neznamena ze potrebujem kazne tie mam doma aj vsade pisem len tej onej babe aby si nezacala sprotivovat jedlo ako ja lebo sa jej fakt sprotivy pomoc nepotrebujem.
ja toto neriesim to neni problem ktory by ma trapil o to mi nejde ide o nieco ine z coho sa neviem vymotat.
ale aj tak nebude moc prospesne ak sem budem dalej vtierat, leila ospravedlnujem sa ti ide sa dalej...
pekny vecer
opakujem sa,na jednej strane v inych temach pises,ze mas problem,ze si si sprotivila jedlo,tu pises,ze som premudrela,ked sa dotknem tejto temy,vazne,nemyslim to v zlom,lebo som si presla tym,cim som si presla,ale uz si nadavam,ze som sa ozvala...tiez nevidim dovod,aby si sem prestala chodit,ja si davam prikaz nevyjadrovat sa k tomuto a moze byt zas vsetko ok...vies,skor si myslim,ze ta chapem az az,len akurat uz z ineho pohladu...tak sa ospravedlnujem zuzic
zuzic, a táto nebola len "naša" ale všetkých a mrzí ma, ak som tu vyrobila taká dojem, ....../-:
denz, to ma len tak napadlo, kedˇdatelinka spomínala to strielanie (:
zuzic, ten divoký západ bol myslený sarkasticky, nikoho som sa nechcela dotknúť (;
lleilla, zuzic a kde by ste obe chodili.... kto tu bude so mnou tráviť noci, keď sa pomaly všetci vytracaju? (-:O
To co ma tu vsetko znamenat??????
Tu vznika nejaky konflikt???
Hmmm......
No pekne teda.
leila kludne mozes napisat priamo. ty raz nevies pochopit ze nepotrebujem tvoje mudre rady, mam problem ktory neviem vyriesit a nikto o to nema zaujem ani rodina ani nikto nikoho nezaujimam a kazdy na to kasle...potrebujem len obcas vyfiltrovat to je vsetko co mi chyba nemozem vsetko dusit v sebe ked uz nevladzem ako dobre tak aj zle emocie...nemusis sa hned urazat, idem ja tato tema bola odjakziva vasa.
datelinka, ojka, katalinka mala som vas rada
No dobre:))
Tak uz budem dobry chlapcek :P
leili, prosím ťa, nehnevaj sa, ja si chcem s tebou popísať kedykoľvek, nie aby si zdúchla :-)) ale rovnako rada si popíšem s každým tu.
denz prepac ak to tak vyznelo naozaj sa nehnevam:)
a uz nech ti viac nenapadnu take myslienky oki?:)