Prečo ešte nespíte?

slnecnica

Aaaale čo by, na také veci som lenivá. Dnes mi kolegyna ukazovala tričko , čo vyrobila pre frajera, krásne ho pokreslila. Tak ma inšpirovala, že ja by som mohla aspoň zafarbiť. Ináč, celé ruky mám černé jak som to varila :-)
Zajtra oslavujeme?:-)

iskierka

ojka, no to je smola, nejdú otvoriť? :D čaká ťa tam pekná sprška odo mňa :))
jedanky, ja ani nepamätám, kedy som mala naposledy taký záchvat smiechu, ako po tomto videu :DDD dievčina s krhlou :D a ta za ňou :DDD chvíľku som rozmýšľala, či nemá kolieskové korčule :D
vidíš milli, už aj ojka so slnečnicou tú pusu schválili:)
slnečnica ahá, ja som myslela, že robíš nejaké tuniky, šatky a tak. no mne by sa tiez zišli jedny nohavice na čierno zafarbiť, no jak sa poznám.... nechám radšej tak :)

slnecnica

Ja by som sa už nepostavila a jak sa poznám, nekontrolovateľne a nezastaviteľne by som sa smiala:-)
Farbím len načierno, moje obľúbené, neviem či to nazvať šatami, skôr taká zástera:-)
Iskri, to treba mať chuť, ak je chuť, je aj výsledok, aspoň u mňa je to tak. Stáva sa, že aj polroka nič nevytvorím

ojka

ojka nikdy nespíííí, muhahahahaaaa
ale inak pekný večer vám prajem
inko, nejdú mi otvoriť správy na FB a ja sa ich neviem už tak dočkať, to je jak na potvoru.....
no idem nachvíľu von, zatím sa majte, neskôr vás prídem ešte skotrolovať aaaaa
miliiiiiiiiiii, napíš mu tam tú pusu (;
ja mám rada blázniviny :D (-:O

iskierka

milli, však relaxujem..som preňúrala celé zdravie :D
slnečnica, ale ale...ukáž, ja som minulý týždeň jeden obraz namaľovala, no už to nei je to, čo kedysi :)