Prečo ešte nespíte?

ojka

shy, myslím, že tak ako inko, nás tu sviatkuje viac :D do koľkej triedy inak ideš, keď sa tu už spomína ten školský rok?
lleilla, moja reč :D čo tam po tom, že chýbal nejaký zošit, hlavne aby som hladná neostala v škole :D
ale ja bych dnešný sviatok kľudne pomenovala okrem toho SNP dňa, i Národným dňom vyberania zemiakov. Myslím, že dnes to týmito činnosťami žije vo viacerých dedinách :D ešteže mňa to dnes minulo, mali sme ísť k sestrinej švagrine pomôcť.... no a takto ostávajú už len naše zemiaky a tie u krstnej, tak som zvedava, kedy príde NÁŠ čas (:
inko, to vážne? tak to vie človeka riadne naštvať.... i to wellnessss i tá návšteva.... naši už keď kdesi idú a ja ostávam doma, tak som najradšej sama, nie aby som "obšťastňovala" inú milú návštevičku....

iskierka

ojka, presne tak isto som si to s tým nesiacom predstavovala :)
Už mi to funguje, budem poobede čítať, teraz tu mám krpcov..no inak..akože..nahnevaná som. Sestry si idú cez víkend vyhodiť z kopýtka do Piešťan do Wellness, nahovorili aj maminu, a ja mám strážiť deti...pffff...oukej, a teraz sa dozvedám, že zrovna v ten víkend sa má k nám s prepáčením dotrepať moja milúúúvaná teta z opačného konca republiky :( a čo ja s ňom si sama počnem? budem musieť obskakovať, a kto ju bude počúvať :( Mamina tete oznámila, že doma nebude, ale ona si nedá povedať, vraj príde aj tak..supeeeeeeeeeeer...:/
shy, ja mám už tri mesiace vkuse sviatok, takže nič výnimočné robiť nebudem :D a ty?

ojka

inko, to vieš, mesiac vonku pekne svietil, hviezdičky bolo vidno, tak príšerky vyliezali zo svojich úkrytov :D
no a ten výkrik, čo ti ja vie, spočiatku prekvapenie, potom zlý pocit, potom dobrý pocit, a potom neutrálny pocit :D

iskierka

takú aktivitu ako včera večer, som tu dávno nevidela :D čo nebodaj vyliezajú všetky príšery zo svojich úkrytov? :D žartujem, žiadne príšerky :) tak peknú sobotu kamaráti

ojka

nie je nič krajšie, ako keď človek ráno hneď riadne zmokne ((-:
lost, ja som potom inak hyperaktívna, resp. hypermysliaca :D