Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
shy, myslím, že tak ako inko, nás tu sviatkuje viac :D do koľkej triedy inak ideš, keď sa tu už spomína ten školský rok?
lleilla, moja reč :D čo tam po tom, že chýbal nejaký zošit, hlavne aby som hladná neostala v škole :D
ale ja bych dnešný sviatok kľudne pomenovala okrem toho SNP dňa, i Národným dňom vyberania zemiakov. Myslím, že dnes to týmito činnosťami žije vo viacerých dedinách :D ešteže mňa to dnes minulo, mali sme ísť k sestrinej švagrine pomôcť.... no a takto ostávajú už len naše zemiaky a tie u krstnej, tak som zvedava, kedy príde NÁŠ čas (:
inko, to vážne? tak to vie človeka riadne naštvať.... i to wellnessss i tá návšteva.... naši už keď kdesi idú a ja ostávam doma, tak som najradšej sama, nie aby som "obšťastňovala" inú milú návštevičku....
No, pôjdem si domov pre nejaké zošity, keď už je ten začiatok šk. roka by sa aj patrilo niečo nachystať :)
ojka, presne tak isto som si to s tým nesiacom predstavovala :)
Už mi to funguje, budem poobede čítať, teraz tu mám krpcov..no inak..akože..nahnevaná som. Sestry si idú cez víkend vyhodiť z kopýtka do Piešťan do Wellness, nahovorili aj maminu, a ja mám strážiť deti...pffff...oukej, a teraz sa dozvedám, že zrovna v ten víkend sa má k nám s prepáčením dotrepať moja milúúúvaná teta z opačného konca republiky :( a čo ja s ňom si sama počnem? budem musieť obskakovať, a kto ju bude počúvať :( Mamina tete oznámila, že doma nebude, ale ona si nedá povedať, vraj príde aj tak..supeeeeeeeeeeer...:/
shy, ja mám už tri mesiace vkuse sviatok, takže nič výnimočné robiť nebudem :D a ty?
Dobré ráno ;) dnes je sviatok, čo budete robiť? :)
inko, to vieš, mesiac vonku pekne svietil, hviezdičky bolo vidno, tak príšerky vyliezali zo svojich úkrytov :D
no a ten výkrik, čo ti ja vie, spočiatku prekvapenie, potom zlý pocit, potom dobrý pocit, a potom neutrálny pocit :D
ojka, to bol výkrik do ticha dobrý alebo zlý? :) čo sa stalo?
takú aktivitu ako včera večer, som tu dávno nevidela :D čo nebodaj vyliezajú všetky príšery zo svojich úkrytov? :D žartujem, žiadne príšerky :) tak peknú sobotu kamaráti
nie je nič krajšie, ako keď človek ráno hneď riadne zmokne ((-:
lost, ja som potom inak hyperaktívna, resp. hypermysliaca :D
hovori sa ze ludia co MYSLIA nezaspia prave pre to ze myslia... :P