Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

juj, jasné, že pamatam (: to boli adrenalíny (: ale teraz ich už nejak nerealizujem, kedysi som chodievala s malou sestrou sa saňovať, ale teraz som prešla na guľovačkovnú formu zábavy okolo domu :D

ddatelinka

no čafte deti, bežím ja do postieľky, ospravedlňte ma, že sa nezdržím na kakavko, či kávičku s vami.
papa, nech sa darí :-)
ozaj, koncom týždňa už čakajte ochladenie, takže aj sniežik už môže poletovať...

ojka

ja milujem jednoducho taku klasicku zimu na dedine (: taku peknu zasneženu zimu si napr. v BA neviem predstaviť, to čaro mi tam nejak nepasuje (-:O

lleilla

u mna sniezik 24.12.,ja nemusim tiez koli tej clapkanici v mestach a nebezpecnym cestam potom...ale tak napr na nasej chate,kooopec snehu,ked nan zubate slniecko svieti az to oslepuje a jedine stopy zvieratiek v nom-to je nadhera a to mozem

ojka

nooo, práveže ani nechytá, teraz by som si už nepustila (: a sniežik, čo ja viem, moc teplo je, ale taký týždeň pred vianocami by som už brala aj chumelenie (: ale bez člapkanice by som poprosila (: a ty máš rada sneh?

ojka

hmmm, dnes vonku krásne slnečno a ja neviem, čo to na mňa prišlo, asi hoďku som si počúvala vianočné pesničky :D