Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tam dole je UBERMAN sleep alebo mozno este Dymaxion, minimalne je praktickejsi :D
ale je to dost drasticka zmena :)
netusim ci sa to da tak, ze zaspim o 02 a vstanem o 04, tj po 2 hodinach a budem 22 hod bez prestavky nabity energiou.. teda ktovie ci sa to fyziologicky vobec da, kazdopadne tieto sa asi daju :)
cital som od viac ludi na nete ze to IDE.. ale je to prakticky nemozne ak clovek ma 8 hod pracu....
ale nezistoval som prilis mnoho info ohladom toho :) ale byt kamionistom, mozno to aj skusim :D alebo nieco, co mi dovoli spat kazde 4-6 hod :)
lleilla, ked ma clovek velmi zaneprazdneny den, tak sa podla mna da fungovat cely den aj po 6 hod spanku :)
v extremoch aj po 4 hodinach :)
ale to potom clovek nesmie minut drahoceny cas na zaspavanie ale len na ciste spanie :)
ak by clovek dokazal upadnut hned do REM (pozdravujem ojku :P ) tak 2 hodiny, kratkodobo mozno len 1,5 hod :)
a to je uz celkom sranda, teda len podla teorie.. 1,5hod spanku na 22,5hod bdelosti :D wau :))
ako kedy,niekedy zaspim o 1, o 2, o 3,...niekedy sa v noci zobudim,niekedy rano o 5,a uz nezaspim,...
Ale je to individualne,niekedy spavam 3-6 hodiniek, raz za tyzden,dva to 'dospim' a fungujem dalej,ja som v tomto nezmar... (;
lleilli, tak ja nemám ani režim posunutý, ja cez deň zo zásady nespávam, lebo to by som v noci už vôbec nezaspala ani na minutku :DD
"vonku" to bolo kde, na balkóne? :)
Aale nič..............a vlastne všetko :P
A ty čo robíš po nociach, keď cez deň spíš, máš to nejaké prehodené :)