Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

laurina :D jak keby som o sebe citala, ty brdo :D chytam paniku, ked si nevidim vo vode na nohy :D
ale ja mam tych fobii viac..toto je iba taka prkotinka v porovnani s ostatnymi :)

[zruseny1]

zdravicko :)
ojka: vlasy neviali, romantika nebola :) sli sme pomalicky :) ona je este len taka mala korculiarka
a bronz? kdezee..ja biela ako stena roky rokuce, ale nestazujem si, paci sa mi to tak... co ine mi ostava, ked sa nedokazem opalit

ale z kolobezky strasne boli zadok :D to som necakala...

laurina ako to, ze ti nikto nepochvalil hudobny vkus? :) jarko nohavica je skvely, a jarko filip este lepsi :) a myslim, ze ich ma vela ludi rado,
keby som sem ja hodila svoje oblubene, moc by sa nikomu nepacili...

bingham teba este vyhresim za tu "bolest" ved pockaj :)

Laurina22

Jajka ked mne nikdy neprisiel delfin ako ryba.Vo mne delfin evokuje krasne,mile,elegantne,inteligentne,rozpravkove zviera.Ake to bolo?Klepala som sa dost ked to ku mne plavalo aj ked sa ma dotkol,a ked som sa ho dotkla ja,to bolo cudne,lebo on ma taku slizku kozu...ale bala som sa,predsa len,je to zviera,nevies,co ti urobi.

Ale mam fobiu z ryb,ja sa napriklad v jazerach nekupem,ked nevidim,co je podo mnou.

jajka001_

sranda, mas fobiu z ryb a cakas dve hodiny na delfina :) ale zavidim ti, to by som chcela zazit. aky to bol pocit? okrem toho strachu:) mat takeho tvora pri sebe

tu prsi aj sa blyska aj hrmi. konecne.