Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
alore, skôr by som sa obávala, že nás bude habadej a ich pomenej,... teda aspoň tak štatistiky hovoria, že chlapov nejak ubúda (;
smajli, no vidíš, radosť chodiť teraz do práce.... každá karta má dve strany (:
lebo všetko čo sa nám javí, ako niečo zle, nejaká katastrofa, nevydarený deň, atď. tak na druhej strane to má určite aj nejaké pozitívum, len sa treba na to správne kukať (:
Lauri, čižeeee, súhlasim s tebou, niektorí chlapi sú fakt nepochopiteľní a správajú sa podľa nás nenormálne, priam neznesiteľne, ale zas na druhej strane, od zajtra začína pre teba niečo nové, na čo sa treba tešiť, i keď je pochopiteľné, že nik nečaká, že budeš skákať hneď od radosti (:
ojka, ked sa na to pozeras takto, tak to je uz o inom. toto ma aj potesilo, tak som nad tym nerozmyslala.. veru. juchu :D
ojka presne moja rec s chlapmi zle,bez nich este horsie... alebo chlapi boli aj budu,len nas nebude :D
alore 24 :))) tiez asi zapadam :D
veru tak.. s nimi zle, bez nich este horsie :D
smaily ale este stale si ty neprezradila kolko mas rockov? :)
smajli, takže stáli zákazníci - zlí zákazníci :DDDD ale tak očividne sa tam cítia dobre, a to aj vďaka tebe (;