Prečo ešte nespíte?

ojka

alore, tiež gympel? :DDDD ja mám z vás dosť (: hej, hej, dobre si pamataš, ale fíííha, ďalšia medička na obzore, klobúk dolu.... štvrtáčka? (;

alore

ojka ja mam tiez gympel klasika :) teraz studujem farmaciu. Ty na ekonomickej v ba ci mylim sa? Uz si to moc nepamtam :)

ojka

lost, a tak ja netvrdím, že su tam samí bifľoši, niektorí sú prirodzené talenty na určité predmety... ale ja osobne sa nerada bifľoším... ja musim dane veci riadne pochopiť, príst im na koreň a potom to do hlavy naskáče už samo (;

ojka

Lauri, a obyčajný gympel, či na niečo zameraný? matika, jazyky, informatiky... teraz sú už také od výmyslu sveta (:
binghi, ty si mal akú školu? a parťák nevieš? (:
alore, a ty máš akú strednu? a kde teraz študuješ? (: nooo, však kľudne si sa mohla aj skôr ku nám pridať... nehryzieme , teda nie moc (-:O

lost

ja som isiel na gym preto, lebo som chcel o rok kratsie studium, no ironiou je, ze 1 rok som zabil na VS a 1,5 roka (cize 2?) na "strednej" v BA (to ucto)...

lost

ojka

co ak som bol protekcny? :D

ale nie, just kidding.. no biflos :) ani nie.. nevenoval som sa tomu, lebo ako 9rocny so mdostal PC, terz neviem ci to bolo v 1. rocniku na GYM alebo vo 4. na ZS..

kazdopadne to mi "pokazilo" zivot, respektive sklosky zivot :)

ale ako tazke to nebolo :) ked som to "zvladol" aj ja :))))