Prečo ešte nespíte?

ojka

Ahoj Lauri (: Akože ja nechcem podporovať násilie, ale toto ""Zabi muza,zachranis strom"" je také zletéééé (-:O Dúfam, že sa ti vlásky rýchlo vysušia, aby si neprechladla (;
Lost, ty sa hráš na takxikára, nechceš má prisť vyzdvihnuť rovno pred intrák? (((-:O

Laurina22

Co ine ako optimizmus mi zostalo?Revat uz nebudem,na to som mala narok vcera.Dnes uz veru nemam narok plakat.

A prave som si urobila kafe...ou jeeee

Lost dopozeral si vcera ten film?

lost

Laurina,
Aspon ten optimizmus je dobre citat :)
"Zabi muza,zachranis strom"
to aby som sa na dnes isiel skovat do bunkra :D
to by chcelo daznik :)

ojka, no ja som sa nakazil uz pred vela vela rokmi :D stratil som pocet uz :D

Laurina22

Ahojte:-)Tak ako sa mate?Ja som dnes uzasne krasne rano zmokla...kricala som ako Lost ze Neeeeeeeeee ked som vystupila z trolejbusu...ale nevadi,uz sa mi susia vlasy...:-)

Dnes som vo faze "Zabi muza,zachranis strom" takze to budu mat so mnou na porade tazke...avsak je celkom pozoruhodne sledovat,akymi psychickymi rozpolozeniami prechadza zena po rozchode...:-)

ojka

lost, aj ty si sa dnes v noci nakazil? (; v ... ja to nechápem,..... dnes to vidím asi tak, že zaspím v robote s hlavou položenou na klávesnici a večer tam budem mat otlačené štuplíky....
ja tú pesničku mám tiež veľmi rada....aspoň kapanek to zdvihne naáladu (:
rozmýšlam, či sa mi oplatí brať na cestu do práce aj dáždnik, lebo tak leje a tak fuči.... pfffff

ojka

no dobre banda, vstávame, slniečko je už vysoko (teda keď si odmyslíme to nenormálne upršané počasie vonku (; ), urobme hrubú čiaru a začína nový, krajší a lepší deň ako bol včera, tak hurá do toho... (;
www.youtube.com especially for LOST and the others (: keep smiling .....
Adenka, aj snaha sa cení, ja to mám za dnes necelé 3,5... uvidíme, čo prinesie dnešok....

Adenka31

Tak z vysnívaných 12 hodín zostalo 4,5 :'(
Asi si zas ráno nepoviem, že som vyspatá...Nevadí, morálny kredit sa bude zachraňovať nabudúce...