Prečo ešte nespíte?

ojka

Lauri, no ja dúfam, že to nebude žiadna životu nebezpečná fáza (:
Lost, 2 týždne do predu? ty kokšo, ty si jaký vymakaný, vyťažený, to na akom aute jazdíš, limuzína? :D nevadí, dnes by som to riskla, len abych nemusela isť peši a MHDčkou (-:O

lost

no ani ja nerozumiem vsetkemu :D
teda mozno menej ako 98% ale to nevadi :D
titulky aj tak nestiham citat :)
mam pomale citanie :)))

lost

jo, v english to mozem mat za par minut dole, pretoze CR dabing sa tazko zhana :D teda je toho menej na nete ako v tom najrozsirenejsom jazyku..
ja to robim tak, ze si tam ako zalohu hodim english titulky :)
aby som sa nezlamil v tom jazyku az tak prilis, ked uz tak :D

Laurina22

Ak to chces pozerat v anglictine tak jasne ze v anglictine.Resp.no ja som to videla s titulkami.Lebo ja nie vsetkemu rozumiem,tak pre istotku.

Laurina22

Ano,videla.

Poprosim ta,stiahni si to s ceskym dabingom.Lebo slovensky je katastrofa ziva.To som i ja mohla nadabovat:-)

lost

ojka, neviem ci si videla vcera to video co som posielal ze hrac stavil uplne vsetko ja 1 farbu, teda riskoval zivot, ty mas podobne myslienky? :D no to si musis objednat cca 2 tyzdne dopredu v takom pripade :D

Inac, az teraz som si spomenul, ze ja som asi vcera zabudol vyvencit svojho psika :-O
Teda zobral som ho von ca o 19:00 ked som prisiel konecna naspat.. A potom si uz nejak nepamatam ze by som bol vonku :D

laurina, no ja som skusal ten film nahrat, ale nejak to neslo, to je tym smejdnym TV... avsak ja si to radse jstiahnem a pozriem ked bude lepsi cas na to (napr dnes? :D) a hlavne v originalnom dabingu :)
ty si ten film uz videla ?