Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale my máme losta aj tak radi (((-; dobre sa vyspi, gn (;
Adenka,... ja milujem cestovanie, ale sranda je, že to mešká vtedy, keď jazdím ja, síce dnes to bolo len 45 minut, ale aj tak ma to nejak nebaví :D ... takže ak ma niekto niekedy uvidí na stanici, moja rada je, nechoďte na ten spoj čo i ja :DDD
ojka
Počasie neovplyvníme, ale tie vlaky! Buď nestíham, že už stojí na stanici veľmi ojedinele) alebo 20 min. mešká :/ Radosť cestovať a pritom ja mám rada vlaky :)
Uau ,Adenka, hlavou v oblakoch, sa ti teda darilo ((((-: ja som dnes mala zasa taký únavný deň, ráno do práce, lialo celý deň ako z krhly, večer z práce, a teraz v noci som došla po nejakom tom týždni domov...ale to by som neboja ja, keby sme zasa nemali meškanie vlaku... to jednoducho vždy... a tak som po takmer prebdenej noci kapánek kaput (:
ojka
Spolieham sa na to, že ma náraz o stôl prebudí :D ...no akože piekla som a tak nejak som sa pozabudla, tak keď som ten pôvodne koláč vytiahla, dalo sa s ním aj zabíjať :D Potom som varila párky, na tie som tiež akosi pozabudla, tak boli na kašu a po celom stole som rozliala bublifuk :/ Dnes som mysľou v inom vesmíre :D
lost, ty máš veru tie hodinky už pár krát oťukávané :DDD ale tak časom na to prídu aj ostatní (((-:
Adenka, nie, že sa ráno zobudíš s čelom opretým o klávesnicu a budeš mať na tvári štuplíky ((((((-: inaaaak, a čo si mám predstavit pod tým všeličo? čo si pripálila, rozliala a atď ? (((-:
ojka
Dnes na to idem takticky :) kým nebudem odpadávať od únavy, tak do postele ani nepáchnem..aby som zas o 4 nebuntošila :'(
No čo ako sa tu máte? :) Mali ste pekný deň? Ja dnes všetko rozlievam, pripaľujem a rozváram :D
Ahoj Adenka (: pekný večer i tebe... čo ešte buntošíš?
System, nuda? čo to je? (;
00:00 :) nuda, podme neco robit :D