Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
sestra bude mať o pár dní narodeniny, tak niečo do mesta asi kúpiť, navštíviť sesternicu, tento týždeň štátnicovala, tak pôjdeme pokecať,... a potom sa budem doma nejak realizovať, uvidíme, čo bude na prácičke, ako hovoríš, niečo sa vždy udeje aj neplánovane (:
a čo ty? :)
Fúúúha...no na zajtra som ešte celkom nemyslela, čo znamená, že sa niečo zomelie, lebo vždy keď nič neplánujem tak sa niečo udeje :) Takže zatiaľ free program :)
dnes sa ani tomu mojmu internetu nechce, nech mu to všetko dlho trvá, tsssss /-:
Hm, no musím to veru nejak prešpekulovať (((: nič nie je zadarmo :D Adenka, a čo plány na zajtra? (:
To je tuším taká loď Queen Mary či ako sa volá :D Čo sa plaví okolo sveta a viem že to vychádza stráááášne veľa :D
A ja zasa keď vyrastiem a zarobím veeeeeeeeeeeeeeeľmi veľa peniažkov, tak si hodím cestu okolo sveta, a tam mi už bude jedno, či bude niečo meškať :DDDD
ojka
Ja raz chcem ísť na Transibírku magistrálu :) Každý mi hovrí že som šialenec byť týždeň vo vlaku, ale je to môj veľký sen...Snáď to aspoň tam nemešká ^^