Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ou yeah :D mrtvo :D ja sem len tak odskakujem, lebo sak kde inde by som mohla byt jak v praci...
jej, ahoj binghi :) ako to že niekde nepoletuješ?
ono je to neškodné..iba bylinky..a robím si tým radosť :)
inko...takto experimentujes so svojou hlavickou :)
Zuzi :) no výnimočne si dám nejaký ten lak, a robíš gelové? mne sa nepáčia :DD
spokojná som so svojimi :)
Lauri, no rozdiely sú v tom, že pri aplikácii henny treba trochu cvik
je to taká masa, zarobíš si ju ako chceš... malo by to pár hodín "stáť"..hmm..ďalej to vraj trochu smrdí- mne to vonia:)
a potom už len čakáš niekoľko hodín s tým na hlave :D a vymývanie je hrozné... to mi niekedy trvá aj 20 minút..
výsledná farba je nie vždy istá :D to je na tom to najlepšie, hehe :)ale mňa strašne bavia takéto experimenty
jáj. no a robím to len pre to, že ona vlasy obaľuje a pri dlhodobom používaní sú pevnejšie a ohromne lesklé... inak je to piplačka
ty máš tu perfect mousse však? :) tú som skúšala kedysi... tá bola fajn
hehe baby, ja mám upratené už od včera :D
lost aj u nas je uz davno upratane;) ...teraz makam nad ucenim:) a o 19 sa ide cvicit...vsetko rozratane;)
Inko no...a aky je v tom rozdiel?Ja som si dnes tiez chcela farbit,ale ja si davam klasicku farbu,ale teraz zacali uz konecne predavat aj s lahsim aplikovanim,a sice je to ako sampon,napumpujes,nakydas na hlavu,premasirujes ako ked si davas sampon a po 30 min oplachnes.Ja mam dlhe vlasy tak som to moooooc uvitala.
Ale neviem,ci si nafarbim,lebo ja si vzdy zafarbim aj krk,aj usi:-)))A vecer chcem ist troska von a nech nevyzeram ako totalny blbec.Ale zas,to je asi jedno,ci budem vyzerat ako blbec pri kamosoch alebo v praci:-)))Necham rozpustene vyzehlene a nebude vidiet:-)