Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

Európska únia má vlastnú televíziu s rozpočtom 8,5 miliona eur. Počet divákov? 850

to je vtip, nie?
:)

lost

nj, ja asi tak isto :D

uz ma to nebavi, no dnes som sa strasne nudil :D a hlanve pre tu atmosferu :) nostalgiu mozno :D

ako vidim, dnes je tu na zdravi anarchia :D (ten co tu postol asi 10 tem :D )

[zruseny1]

fú, ja som sa nikdy nehrávala na PC :) ale teraz na staré kolená ma z nudy chytila jedna hra :D
a ešte občas si zahrám nejaké autíčka so synovcami, ale tam im iba držím plyn :D oni iba šípkami doľava / doprava :) lebo inak by ani do cieľa neprišli

[zruseny1]

fú, ja som sa nikdy nehrávala na PC :) ale teraz na staré kolená ma z nudy chytila jedna hra :D
a ešte občas si zahrám nejaké autíčka so synovcami, ale tam im iba držím plyn :D oni iba šípkami doľava / doprava :) lebo inak by ani do cieľa neprišli

lost

nee :D

bol som na pusti

el alamin, battlefield 1942, pozeral som len tak History channel a tam bol takybombarder, podobal sa na ten z tej hry a tak som to stiahol a hral chvilku :D

stare dobre casy :P :)))

[zruseny1]

smajli máme rovnaké IPčky :D máš net od orangeu, čo
:)

la la la... tú najkrajšiu z voňaviek ľahko roznám, voniaš mi nocou rán.... la la la
ale hybaj, že Vašo má akú milú pesničku :))

[zruseny1]

tak sa zabav Lauri :)
a smajli vydrž to v tej práci :) (čítala, som o tých tringeltoch,tsss..to sa nerobí :)))

a binghi... :) zle by to teraz skončilo :D rozbíjať sa budem v BA ..potom si dobehnem zameškané:))