Prečo ešte nespíte?

bingham

lost....ty co robis ???...ides si lahnut o druhej...a vstavas o osmej :))....mne sa len teraz rozlepili očka :))

ojka

inko, včera sme nazbierali na lúkach, a dnes sme boli v lese... a ešte sa nejaké v záhradke určite vyskytnú... mňam, mňam...(:
Lauri, nedepkuj, nemysli stále na to... radšej si hačaj niekde na slniečko, zober si tie veci na učenie a uvidíš, že prídeš na iné myšlienky, ten chlap ti za to nestojí (;

[zruseny1]

Lauri... neeeeee..nedepkuj, lebo potom to aj mňa chytá :D neskús! lebo ťa vyťahám za tie vlasiská :)
no ja sa zas neviem pohnúť z jedného miesta..riešeni by bolo..ale nejak sa nedá...
To už zajtra máš prijímačky ??? fúha, tak kašli teraz na akéhokoľvek chlapa a zajtra to dáš! :)

ojka :) ja som včera nazbierala tiež veľa jahôd, už sa z nich chystá lekvár :D
tie vaše ste zozbierali po ceste, správne som pochopila? čo ste boli v nejakom lesíku??? :)

Laurina22

A vlastne ani neviem,ci ma zmysel ist na tie prijimacky,chemiu mi robi problem,chyba mi sto otazok...O boze,je to zle

Laurina22

Inko nie.Nesiel za mnou,lebo ma nevidel.Nastastie.Vyzeral,ze tam bol len kupit jest a odisiel.Bol tam sam.

No,ja uz zas depkujem.Uzasne.Zajtra mam prijimacky,mam sa ucit.A ja depkujem.Hlavne,ze on je ok a nedepkuje.To len ja.Ako taka magorka.

Inko,a ty preco depkujes?Co sa deje?