Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

ojka, ale mám ich rada :) len niekedy nemám chuť na taký hurhaj :D ale teraz mi to už nevadí, už som pripitá :D darmo, s každým si treba pripiť na ocinove zdravie :D
a vy niečo tiež oslavujete? :)

zuzic ahooooj...a keď som ťa sem volala ja, tak si nechcela... štve ma ten chlapec :)

zuzic_

juj to sa tesim s tebou:) ..mne sa tiez medzicasom narodila sesternicka:) bude mat rocik...uzasne dieta:) ..juj tak to po celom meste musi byt pocut asi idem otvorit okno:D...u mna je zas nove..hm..vsetko asi:) nieco ako prelomovy rok...:) ale teraz uz musim ist povinnosti volaju..vecer sa zastavim:) zatial mi nieco napis...inac mam este jednu otazku...si stastna? ...

sissa--

No ja zatal vsetko po starom.Nemam toho moc nove ,ved vies ja som taky neposed a mne sa to zatial paci.A teraz ti prosim pekne robim krstnu mamu na plny uvazok.Jaaj mam krastne krstniatko Sonicku ,mala som ju cely tyzden,lebo kamoska mala zdravotny problem.Dnes mi ju zobrali takze lenosim a relaxujem hlavne.Chalani v susedstve maju taku hudobnu skupinu a teraz skusaju ..no co ti poviem ako na koncerte.

zuzic_

aoj ojka;) ...no pohodka...:) a ty?:)
sisi, nesla by som sem ale bingi ma nahovoril;) ..a ved vies ze jemu sa neda oponovat:D :P
no dari jak dari..vysledky som mala uz aj lepsie ale ved skola neni vsetko:) nieco moja chyba, nieco debilita profesorov:D..no ty sa pochval...ked sme sa naposledy daaavno rozpravali nebolo vsetko ok, pamatam sa...ako sa mas teraz? co nove?

ojka

ahojte banda(:
zuzic, ahoj kočka (: ako sa ti vodí? (:
inko, ale kde :D buď ja, alebo zvieratká lesné :D toho roku som videla zatiaľ u nás len nejaké jelene a srny (: teeeeeda, tak aj vy dnes veľká návšteva? a ty nemáš nemáš ocinových gratulantov moc v láske?
Lauri a vy bývate aj niekde na dedine? pri lese alebo tak? (: inak, zajtra budem silno držať palce, aj s prijímačkami aj pri balení medikov (((-:O
smajli, ty takto na rozprávočky? (: ide dnes vôbec niečo dobré v TV, keď už mám tu možnosť si tam dnes niečo kuknúť? (: