Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Bolo to vo VUB, mam este mbank, ale diverzifikacia nieco stoji :(
a to platim mesacne cca 15eur len na poplatkoch, LOL! ale nejaky ucet si zrusim a bude to o 8eur menej, cize aspon nejake znizenie nakladov :)
ze poplatok za vklad... tie mam tiez velmi rad... uz davno som mal chut za nimi zajst a povedat im ze "Dobry den, viete, nepacia sa mi tieto poplatky, Vy zarabate na mojich peniazoch a prestava ma bavit Vam este platit za to ze na mne zarabate. Tymto od Vas ziadam ucet absolutne zadarmo, v opacnom pripade si vsetky moje assety jednoducho presuniem niekam prec.."
Sice tam nemam miliony, tak ma poslu niekam :D ale tak, aspon ich ja poslem niekam tiez :D
tak to sú teda riadne stratégie :DDDD kočky moje (:
lost, ja tiež zízam nad tými poplatkami.... akú máš banku? Som minule účtovala nejaké veci, výpisy z bankových účtov, a v jednej banke je len poplatok za vedenie účtu 5,15 € nenormálne peniaze.... normálne začínam rozmýšľať, že bude asi najlepšie mať peniaze doma v pančuche kdesi v skrini....
www.youtube.com sestra mi ukazala včera tento klip,... neviem síce ako to je stará pesnička, ale smejem sa z neho ešte aj teraz.... (((-:O
lost, no s tou ochrankou to nie je zlý nápad :D ale bingham nie :) to by som neprežila... v dobrom myslím :))..
minule laurina aj toho rotvajlera spomínala:D
lost ja by som neušla :D ja sa poznám, v takých chvíľach zmeraviem...mňa už okradli raz...takže viem
no a akú máme záruku že nie si dvestokilový chlap... že s ojkou neskončíme niekde zakopané?:D
ja by som bola len rada :)