Prečo ešte nespíte?

lost

Bolo to vo VUB, mam este mbank, ale diverzifikacia nieco stoji :(

a to platim mesacne cca 15eur len na poplatkoch, LOL! ale nejaky ucet si zrusim a bude to o 8eur menej, cize aspon nejake znizenie nakladov :)

ze poplatok za vklad... tie mam tiez velmi rad... uz davno som mal chut za nimi zajst a povedat im ze "Dobry den, viete, nepacia sa mi tieto poplatky, Vy zarabate na mojich peniazoch a prestava ma bavit Vam este platit za to ze na mne zarabate. Tymto od Vas ziadam ucet absolutne zadarmo, v opacnom pripade si vsetky moje assety jednoducho presuniem niekam prec.."
Sice tam nemam miliony, tak ma poslu niekam :D ale tak, aspon ich ja poslem niekam tiez :D

ojka

tak to sú teda riadne stratégie :DDDD kočky moje (:
lost, ja tiež zízam nad tými poplatkami.... akú máš banku? Som minule účtovala nejaké veci, výpisy z bankových účtov, a v jednej banke je len poplatok za vedenie účtu 5,15 € nenormálne peniaze.... normálne začínam rozmýšľať, že bude asi najlepšie mať peniaze doma v pančuche kdesi v skrini....
www.youtube.com sestra mi ukazala včera tento klip,... neviem síce ako to je stará pesnička, ale smejem sa z neho ešte aj teraz.... (((-:O

lost

ja tu moju banku asi odstrelim
1,20EUR za jeden vyber mimo "domaceho" bankomatu.

Tolka DRZOST...

To by som si pozrel ksicht toho kto toto zapricinil ak by som mu povedal ze no OK, rusime ucet. byebye...

[zruseny1]

lost, no s tou ochrankou to nie je zlý nápad :D ale bingham nie :) to by som neprežila... v dobrom myslím :))..
minule laurina aj toho rotvajlera spomínala:D
lost ja by som neušla :D ja sa poznám, v takých chvíľach zmeraviem...mňa už okradli raz...takže viem

lost

ale pred 200kg by sa dalo podla mna utiect :) ved kym sa ten rozbehne, to bude trvat tak dlho ako kym sa rozbehne vlak a nebude vediet zatacat ostro :))))

lost

Laurina sa nezda :D
ved aj chodi na to tae-bo, ved to sa tam uci bit sa, ci nie? :)
potom uz jedine zobrat binghama ako ochranku :)))